"Meillä on Veritaksessa ihana yhteyshenkilö, joka kuuntelee, auttaa ja neuvoo."Mia Nikander-Ore (yrittäjä, Cafetoria)

Cafetorian intohimona on tehdä upeaa kahvia

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Nimeni on Mia Nikander-Ore ja toimin yrittäjänä Cafetoriassa yhdessä mieheni kanssa. Meillä on pienpaahtimo Lohjalla ja kaksi kahvilaa pääkaupunkiseudulla. Paahdamme erikoiskahveja, joita käymme ostamassa suoraan viljelijöiltä. Intohimomme on tehdä upeaa kahvia upeille ihmisille.

Miten Veritas on auttanut sinua?

Meillä on Veritaksessa ihana yhteyshenkilö, joka kuuntelee, auttaa ja neuvoo. Eläkevakuutuksen yksityiskohtiin ei tarvitse itse syventyä, vaan voi luottaa asiantuntijan apuun.

Onko korona-aika vaikuttanut yrityksesi toimintaan?

Korona-ajan alussa siirryimme täysin take away -myymäläksi, jota hoidimme mieheni kanssa kahdestaan. Runeberginkadun myymällä ja paahtimon myymälällä asiakkaat kävivät todella tukemassa pienyrittäjää ja ostamassa kahvipusseja. Oli sydäntä lämmittävää huomata, että asiakkaat halusivat tukea meitä. Samaan aikaan meillä oli käynnissä uuden kahvilan, Cafetoria Aallon, rakentaminen Aalto Yliopistolle. Uuden kahvilan avajaisten piti olla maaliskuussa, mutta lopulta pääsimme avaamaan kahvilan vasta heinäkuussa.

Koronan myötä kofeiinittoman kahvin kysyntä räjähti. Monet kertoivat, että kahvia tulee kotitoimistolla juotua ihan liikaa, kun istuu koko ajan kahvinkeittimen edessä. Siksi moni siirtyi kofeiinittomiin ja huomasi, että kofeiinittomissa on todella hyviä kahveja ja valinnanvaraa.

Otimme myös paljon muiden pientuottajien herkkuja myyntiin meidän artisankahvien kaveriksi, kuten esimerkiksi PetriS Chocolate Roomin upeat käsintehdyt suklaat, Olipa kerran konditorian herkulliset vegaanileivokset sekä Cakeri-pienleipomon keskieurooppalaistyyliset kakut.

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina