Henkilö hymyilee.
"Veritas on aina ollut sympaattinen toimija, jossa palvelu on ystävällistä ja henkilökohtaista. Eläkevakuutusten lisäksi olemme saaneet myös apuja ja vinkkejä erilaisissa työhyvinvointikampanjoissamme"Kaija Korpiaho-Haga (toimitusjohtaja, DRA Consulting Oy)

DRA Consulting panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen Kaija Korpiaho-Haga, DRA Consulting Oy:n toimitusjohtaja ja perustajaosakas. DRA on lääkealalla toimiva 100 henkilön asiantuntijapalveluyritys, joka myy palveluitaan Euroopan lääketeollisuudelle niiden tuodessa uusia lääkkeitä markkinoille ja potilaiden ulottuville.

Miten Veritas on auttanut sinua ja yritystäsi?

Veritas on aina ollut sympaattinen toimija, jossa palvelu on ystävällistä ja henkilökohtaista. Eläkevakuutusten lisäksi olemme saaneet myös apuja ja vinkkejä erilaisissa työhyvinvointikampanjoissamme. Lisäksi vuosittaiset Työelämän foorumit ovat olleet erittäin inspiroivia ja tulevaisuuteen luotaavia. Niistä kotiutuu aina energisoituneena.

Onko sinulla vinkkejä muille yrittäjille ja yrityksille?

Motivoituneet ja hyvinvoivat asiantuntijamme ovat yrityksemme peruspilareita. Henkilöstömme hyvinvointi on jatkuva kärkihankkeemme. Vuosittaiset ilmapiiri- ja terveystavoitteet yhdessä henkilöstömme kanssa tekevät hyvinvointityöstä tavoitteellista ja menestyksekästä. Koko korona-ajan olemme tehneet jatkuvaa pulssikyselyä asiantuntijoidemme voinnista ja fiiliksistä.

Perustin tämän yrityksen kahden ihanan kollegani, Eijan ja Eeva-Liisan kanssa 18 vuotta sitten. Silloin tavoitteena oli luoda kiva työpaikka kollegoillemme ja itsellemme. Sillä tiellä olemme edelleen. Hyvälle hengelle, kolmikantaisille näkemyksille ja arvostavalle ilmapiirille on ollut hyvä rakentaa menestyvää liiketoimintaa.

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina