Green House Effectin perustajat tj Oula Harjula, Jaakko Pesonen ja Mikko Sonninen.
"Kuvassa on taustalla kasviseinämme ja kasviseinän edessä keikaroivat Green House Effectin perustajat tj Oula Harjula, Jaakko Pesonen ja Mikko Sonninen. Parhain kolmikko, jonka kanssa olen töitä tehnyt."Pia Paajanen (henkilöstöpäällikkö, Green House Effect Oy)

InnoGreen toteuttaa villejä viherunelmia

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Pia Paajanen InnoGreenistä, viralliselta nimeltään Green House Effect Oy. Toimin InnoGreenin henkilöstöpäällikkönä ja vastaan myös yrityksen päivittäisestä taloudenhoidosta.

InnoGreen on monipuolisia viherpalveluita tarjoava yritys, joka suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa villeimmätkin visiot sekä ylläpitää vihreää unelmaa niin sisällä kuin ulkona.

Miten Veritas on auttanut teitä?

Olemme saaneet suunnittelutukea järjestämäämme työkykyä edistävään tapahtumaan. Olen myös päässyt hyödyntämään Veritaksen tarjoamia koulutuksia, joista olen saanut paljon hyviä vinkkejä ja oivalluksia HR-uran alussa.

Veritaksella on mahtava asiakaspalvelu, vastauksen saa nopeasti ja asiat hoituvat. Oman yhteyshenkilön saa helposti kiinni ja, mikä tärkeintä, asiaan kuin asiaan saa vastauksen.

Onko sinulla vinkkejä muille yrittäjille ja yrityksille?

Vinkkini yrittäjille ja lähiesimiehille on: kysy ja kuuntele, ole juuri sillä hetkellä läsnä, pidä yhteyttä.

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina