Henkilö istuu terassin penkillä ja hymyilee.
"Koen, että oma yhteyshenkilö Veritakselta on mahtava apu, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä."Mushka Koivuniemi (Pirkanmaan Lähineuvola)

Kohti omia unelmia

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen Mushka Pirkanmaan Lähineuvolasta. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja, imetysohjaaja ja vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja. Lähineuvola auttaa lapsiperheitä ja lasta odottavia perheitä onnistumaan vauvan myötä muuttuneessa arjessa. Neuvolapalveluita ovat mm. imetysohjaus, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, uniohjaus, synnytysvalmennus ja raskaudenaikainen seuranta

Miten Veritas on auttanut sinua?

Reilun vuoden ajan toimineena uutena yrittäjänä olen ollut monessa asiassa uuden edessä. Veritaksen yhteyshenkilö on sparrannut minua ymmärtämään mm. eläkevakuutuksen merkitystä. Koen, että oma yhteyshenkilö Veritakselta on mahtava apu, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä.

Vinkkisi muille yrittäjille ja perheille korona-arjessa pärjäämiseen?

Haluan kannustaa kaikkia laittamaan hihat heilumaan ja toteuttamaan ne mahdottomimmiltakin tuntuvat ajatukset – niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, omia unelmia kohti todella kannattaa mennä!

Yrittäjyyden lisäksi minulla on perhe, kolme lasta ja opiskelen ammatilliseksi opettajaksi. Opettajuus on ollut aina minussa. Lähineuvolan työ on myös pitkälti ohjaamista ja opettamista, joten opettajakoulusta ammennan paljon uusia taitoja myös yritykseni työhön.

Korona on valitettavasti keikauttanut myös Lähineuvolan toimintaa, mutta toisaalta se on saanut tarttumaan ruoriin tiukemmin ja puskemaan kohti uusia tuulia odotettua nopeammin: onlinevalmennukset ja etävastaanotot ovat olleet uusimpia innovaatioita tänä keväänä. Lisäksi kesäkuussa 2020 on tulossa tarjolle myös uusi, ihanan rentouttava neuvolapalvelu vauvaa odottavalle äidille – etsi siis Lähineuvola somesta ja seuraa päivityksiä!

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina