Henkilö istuu tietokoneen edessä ja katsoo kameraan.
"Veritas on yhteistyökumppanina sellainen kuin mekin: ketterä, joustava, laadukas – tukena silloin kun tarvitaan."Tuomo Karhapää (toimitusjohtaja, Otaverkko)

Otaverkolla jokainen saa olla sellainen kuin on

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen toimitusjohtaja Tuomo Karhapää. Otaverkko on yli 20 vuotta toiminut IT-palveluyritys, joka tuottaa korkealaatuisia IT-palveluita aina Microsoft 365:stä konesaleihin ja tietoliikenteestä mikrotukeen erityisesti asiakkaille, joille IT on liiketoimintakriittistä.

Miten Veritas on auttanut sinua ja yritystäsi?

Veritas on yhteistyökumppanina sellainen kuin mekin: ketterä, joustava, laadukas – tukena silloin kun tarvitaan. Olemme saaneet vuosien varrella todella paljon apuja esimiestyön ja työhyvinvointitoiminnan kehittämiseen. Lisäksi erilaisissa muutoksissa esimerkiksi lainsäädäntöön liittyen Veritaksen koulutukset ja tietoiskut ovat arvokkaita ja säästävät johtoryhmämme aikaa.

Onko sinulla vinkkejä muille yrittäjille ja yrityksille?

Olkaa avoimia ja luottakaa toisiinne! Ihmiset osoittautuvat luottamuksen arvoisiksi, kun heihin ensin luottaa. Yrityksemme DNA:ssa ovat avoin keskustelukulttuuri ja ihmiseen luottaminen. Meillä jokainen saa olla sellainen kuin on – oma itsensä. Tämä vaatii kaikilta paljon, eikä vähiten erilaisuuden hyväksymistä. Toisaalta se kantaa todella pitkälle. Etenkin siirryttyämme jatkuvuussuunnitelmamme mukaisesti poikkeusjärjestelyihin taataksemme ensiluokkaiset palvelut myös koronan aikana olemme huomanneet, että aiempi työ kantaa hedelmää: asiakastyytyväisyys on pysynyt samalla korkealla tasolla, yhteisöllisyys ei ole kärsinyt ja tukemme vastaa puhelimeen edelleen 11 sekunnissa, vaikka toimintamme on hajautettu useaan eri sijaintiin!

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina