Veritaksen asiakas Sanna Repo nojaa punaiseen tiiliseinään ja hymyilee kameralle.
Yksikään organisaatio ei toimi ilman ihmisiä, joten pidäthän itsestäsi ja henkilöstöstänne huolta!Sanna Repo, Partner4People

Paikallisuus oli kantavana ajatuksenani valitessani yhteistyökumppaneita

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen Sanna Repo, yrittäjä ja HR-konsultti perustamassani yrityksessä Partner4People Oy.  Arkisemmin P4P on turkulainen HR-palveluja tuottava yritys, joka haluaa auttaa yrityksiä ja yksilöitä menestymään omassa työssään. Palvelen sellaisia yrityksiä ja yhteisöjä, joilla itsellään ei ole osaamista tai oikeanlaisia resursseja pureutua HR-asioihin, jotka kuitenkin vaativat ammattitaitoista tekijää. Yrityksen tarve HR-kumppanille voi olla suunniteltu tai äkillinen, pysyvä tai tilapäinen, kokoaikainen, osa-aikainen tai projektiluontoinen.

Palveluihini kuuluu mm.:

  • Interim HR-päällikkö -palvelu päivittäisten HR-asioiden hoitamiseksi
  • HR-projektit laajempien hankkeiden toteuttamiseksi
  • HR-kehittäminen yksilöiden, tiimien, johtoryhmien ja työyhteisöjen kehittämiseksi
  • sekä esimerkiksi rekrytoinnit, työnohjaus ja työyhteisösovittelu

Miten Veritas on palvellut sinua ja yritystäsi?

Päätös omasta työeläkevakuuttajasta oli itselleni melko helppo. Ensimmäinen kriteerini oli kattavat työkyky- ja työhyvinvointipalvelut ja niiden helppo saatavuus. Toisena yhtä vahvana tekijänä paikallisuus. Näin ollen valintani kohdistui Veritakseen, ja olen ollut päätökseeni erittäin tyytyväinen. Heti ensimmäisestä yhteydenotostani ja keskustelusta lähtien minulle on välittynyt sellainen fiilis, että Veritaksen henkilökunta on juuri minua varten. Yhteydenpito on helppoa ja nopeaa ja työhyvinvointipalveluihin liittyvä webinaaritarjonta ollut runsasta ja monipuolista. Toivottavasti jossakin lähitulevaisuudessa olisi vielä mahdollista osallistua tilaisuuksiin ihan fyysisestikin, nähdä ja verkostoitua alan muiden yritysten ammattilaisten kesken.

Minkälaisia vinkkejä antaisit muille yrittäjille ja yrityksille?

Pitäkää itsestänne sekä henkilöstöstänne huolta! On totta, että liiketoimintaa ei ole ilman asiakkaita, mutta yhtä totta on, että yksikään organisaatio ei toimi ilman ihmisiä. Ennakoiden ja ennaltaehkäisten on mahdollista väistää suurimpia karikoita. Näiden asioiden kanssa ei myöskään kannata jäädä yksin, asiantuntevaa apua on saatavilla niin työterveyshuollosta, työeläkeyhtiöstä kuin vaikka ulkoiselta HR-kumppaniltakin!

Sannan valokuva: Ari Mäkiö