"Mira Merikanto, Tilitoimisto Sukkela."
"Veritaksen kanssa yhteistyö on sujunut aina mutkattomasti."Mira Merikanto

Tilitoimisto Sukkela tarjoaa mielenrauhaa talouteen

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen Mira Merikanto Tilitoimisto Sukkelasta. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto Helsingin Herttoniemessä. Tarjoamme asiakaslähtöistä taloushallinnon kumppanuutta ja mielenrauhaa talouteen kasvuhakuisille asiantuntijayrityksille.

Miten Veritas on auttanut sinua ja yritystäsi?

Veritaksen kanssa yhteistyö on sujunut aina mutkattomasti. Veritas on auttanut erityisesti sellaisia asiakkaitamme, jotka ovat vasta yrittäjyyden alkumetreillä ja tarvitsevat usein apua YELiin liittyvän kokonaisuuden ymmärtämisessä.

Onko sinulla vinkkejä muille yrittäjille ja yrityksille?

Mieti ja rajaa tarkkaan mikä on yrityksesi ydinkohderyhmä ja ketä haluat palvella. Selkeä fokus mielessä on helpompi tehdä oikeita strategisia päätöksiä paitsi yrityksesi niin myös oman osaamisesi kehittämisen suhteen. Erikoistuminen on usein myös tie kannattavampaan liiketoimintaan. Talousasiat kuuluvat monen yrittäjän epämukavuusalueelle, mutta ilman omien lukujen tuntemista yrityksen johtaminen menee mutun puolelle. Sillä pärjää jonkin aikaa, mutta pitkällä tähtäimellä numerot on vain pakko ottaa haltuun, jos liiketoiminnasta halutaan tuottoisaa.

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina