Andreas Liljedahl
"Veritaksen työntekijät ovat paneutuneet toimintaamme ja niihin mahdollisuuksiin ja haasteisiin, joita meillä on. Olemme valinneet painopistealueeksi terveysongelmien aiheuttamat kustannukset. Terveyteen liittyvät kysymykset ovat tärkeitä henkilöstön hyvinvoinnin ja kustannusten näkökulmasta."Andreas Liljedahl (henkilöstöpäällikkö, Viking Line)

Viking Line on panostanut henkilöstön hyvinvointiin yhdessä Veritaksen kanssa

Kuka olet ja mitä yrityksesi tekee?

Olen Andreas Liljedahl ja työskentelen henkilöstöpäällikkönä Viking Linen maaorganisaatiossa, johon kuuluu työntekijöitä Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Saksasta.

Viking Line on julkinen osakeyhtiö, joka yhdistää pohjoista Itämerta ympäröivät maat ja liikennöi Suomen, Ahvenanmaan, Ruotsin ja Viron välillä seitsemällä aluksella. Yhtiön liikevaihto on 500 miljoonaa euroa, ja yhtiön laivoilla matkustaa vuosittain 6,4 miljoonaa matkustajaa ja 129 000 rahtiyksikköä.

Veritas panostaa henkilökohtaiseen ja joustavaan palveluun. Miten Veritas on auttanut teitä?

Veritas on ollut todella avulias ja työtavoiltaan proaktiivinen. Tämän lähestymistavan ansiosta olemme löytäneet palveluja ja tietoa, joita Veritas pystyy tarjoamaan sekä meille työnantajana että meidän henkilöstöllemme.

Veritaksen työntekijät ovat paneutuneet toimintaamme ja niihin mahdollisuuksiin ja haasteisiin, joita meillä on. Olemme yhdessä valinneet painopistealueeksi terveysongelmien aiheuttamat kustannukset. Terveyteen liittyvät kysymykset koskettavat kaikkia ja ovat tärkeitä henkilöstön hyvinvoinnin ja kustannusten näkökulmasta. Veritaksen tukemana olemme myös kouluttaneet esimiehiä kehityskeskustelujen pitämisessä.

Onko sinulla neuvoa tai vinkkejä muille yrityksille?

Kannustan yrityksiä tiiviimpään vuoropuheluun ja yhteistyöhön oman eläkeyhtiön kanssa. Yhtiöillä on hyvää aineistoa ja tietoa, mikä unohtuu helposti.

Ei myöskään pidä unohtaa, että eläkeyhtiöt näkevät vuosien mittaan, miten työnantajien erilaiset satsaukset onnistuvat ja voivat jakaa parhaat käytännöt asiakkailleen.

Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas kuulee ja kertoo asiakkaiden vinkit ja tarinat. Löydät ne myös sosiaalisen median kanavistamme: #asiakastarina