"Nuttukuja Espoo."

Asunto Oy Espoon Nuttukuja

Lujatalo rakentaa Veritakselle Espoon Niittykummun alueelle neljä kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 119 vuokra-asuntoa. Kohteiden rakentaminen aloitettiin kesä-heinäkuussa 2020 ja talojen on määrä valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä.

Vehreä ja moderni asuinalue

Niittykumpu sijaitsee Tapiolan, Mankkaan sekä Westendin välissä. Alueen maamerkkejä ovat korkeat uudisrakennukset ja Haukilahden vesitorni. Länsimetron takia Niittykummun alue kehittyy koko ajan, ja alueelle syntyy uusia työpaikkoja sekä asuntoja. Niittykummussa on tällä hetkellä noin 5000 asukasta, mutta asukasmäärän odotetaankin kasvavan 12 000:een vuoteen 2030 mennessä.

Metrolinjan ansiosta kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseutua ovat hyvät ja alueen asukkaat kulkevat kätevästi metrolla töihin ja harrastamaan. Kauppakeskus Niitty palveluineen on lähellä, samoin luonto ja urheilumahdollisuudet. Merenrantaan on lyhyt kävelymatka. Sisäliikuntakeskus Esport sijaitsee vain yhden metropysäkin päässä. Lähistöltä löytyvät myös Olarin uimahalli sekä Matinkylän jäähalli.

Useampi päiväkoti ja koulu sijaitsee kahden kilometrin säteellä. Myös jatko-opintoja ajatellen sijainti on loistava, sillä Aalto-yliopistoon pääsee metrolla noin vartissa.

Ilmakuva Niittykummusta
Ilmakuva Niittykummusta