Två personer som lutar mot en vägg.

Chefens rättigheter och skyldigheter

Webbinarium, 15.11.2022 09:00–15:00

Språk: svenska

Chefen representerar arbetsgivaren i flera ärenden som berör personalen och har därmed ett juridiskt ansvar för sitt agerande. Känner du till vilka befogenheter och rättigheter som du har som chef?

Under dagen behandlas bl.a. vilka förutsättningar och möjligheter arbetslivets lagar och förordningar ger chefen. Hur kan du som chef leda dina medarbetare på ett bra sätt och var går gränserna? Med ditt agerande kan du påverka i frågor om rättvist bemötande, hantering av förändringar och en god arbetsgemenskap, frågor som påverkar hur vi mår och lyckas i arbetet.

DKCO är en advokatbyrå med kontor i Mariehamn, Vasa och Helsingfors. DKCO Advokatbyrå är specialiserad på affärsjuridik och har under mer än 25 års tid bistått såväl företag som offentliga institutioner, och privatpersoner, med diverse olika juridiska frågeställningar.

Heidi Furu och Jorunn Skogberg är båda advokater och partners i DKCO. De har lång erfarenhet av arbetsrätt och bistår ofta arbetsgivare i diverse tvister och förhandlingar på arbetsrättens område. Du har nu möjlighet att dra nytta av den samlade kunskap som finns hos Heidi Furu och Jorunn Skogberg, genom att delta i föreläsningen ”Chefens rättigheter och skyldigheter”, om hur du som chef kan hantera knepiga frågor på ett bra och smidigt sätt.

Jag anmäler mig