Hurdan fastighet är det frågan om?

I havsnära och lugna Drumsö finns bostadhuset Bostads Ab Sjöallén 7, med fem våningar. Till samma husbolag hör också byggnaden strax intill, där det fungerar ett daghem. Fasaden är av vit betong.

Bekanta dig med fastigheten

"flygbild av fastigheten."
Ett rum i Sjöalléns hyreslägenhet med ingång till glasad balkong. Det finns fönster och fönsterbrädan på båda sidorna av dörren. I rummet finns mörkt trämönstrat golv och mörka fönsterkarmar. Väggarna och taket är vita. Från den högra sidan av rummet kan man gå till ett annat rum.

Mysiga bostäder för par och små familjer

Bostadshuset består av 29 bostäder. Tvåor och treor varierar mellan 38 – 79 kvadrat. I flera av lägenheterna finns en egen inglasad balkong och i huset finns en bastu.

Se fler bilder

Vacker havsnära miljö med bra tjänster.

Drumsö ligger i västra Helsingfors och erbjuder havsnära miljö med bra tjänster. På Drumsö bor ca 28 000 personer. Här hittas rikligt med tjänster såsom hälsocentral, simhall, sportplan och bibliotek. Drumsö metrostation blev färdig som en del av västmetron, så invånarna kan njuta av bra trafikförbindelser. Många daghem finns, och skolor från grundskola till gymnasium. Drumsö är en vacker boendemiljö med bra utomhusmöjligheter. Ön är omtyckt på grund av havet, naturen och hög trivsel.

Bekanta dig med området

"flygfoto."

Väcktes ditt intresse?

Fyll i en ansökan för hyreslägenhet ifall du är intresserad av vår fastighet.

Fyll i ansökan för hyreslägenhet

Alternativt kan du kontakta Veritas fastighetsavdelning.

Ta kontakt