Som företagare är det nu ännu viktigare att stanna upp och att lyssna till kundens förändrade behov och utgångsläge.Lina Andersson

”På något sätt har alla blivit drabbade av coronapandemin”

Vem är du och vad gör ditt företag?

Mitt namn är Lina Andersson och jag arbetar som säljare av Eksjöhus på Åland. Mitt uppdrag handlar om att hjälpa kunden att skapa ett hus för livet och vara ett stöd och vägleda genom både små och stora beslut genom hela husresan. I våras öppnades Eksjöhus säljkontor igen i Mariehamn efter ett tio år långt uppehåll på Åland. Eksjöhus är en familjeägd hustillverkare i fjärde generationen som tillverkat hus sedan 1944 och är idag en av Sveriges största och mest etablerade hustillverkare. Intresset för svenska kvalitetshus är stort även på Åland.

Hur har Veritas kunna hjälpa och stöda dig?

Som ny företagare mitt i coronapandemin har mina erfarenheter av Veritas varit mycket positiva. Jag upplever att Veritas varit tillmötesgående och även att man som kund får en personlig kontakt, vilket är väldigt värdefullt.

Har du något tips till andra företagare?

På ett eller annat sätt har vi alla blivit drabbade av coronapandemin. Som företagare är det nu ännu viktigare att stanna upp och att lyssna till kundens förändrade behov och utgångsläge. För mig handlar det mycket om att förstärka det jag redan arbetar efter – att huset ska anpassas efter människorna som ska leva i det, och inte tvärtom.

Företagarnas pensionsförsäkrare Veritas lyssnar och berättar kundernas tips och berättelser. Du hittar dem även i våra sociala medier: #kundberättelse