Person sitter framför sin dator och tittar in i kameran.
"Veritas är mycket likt vårt företag: smidig, flexibel, högklassig – och stödjer dig vid behov."Tuomo Karhapää (verkställande direktör, Otaverkko)

På Otaverkko får var och en vara den hen är

Vem är du och vad gör ditt företag?

Jag är Tuomo Karhapää, verkställande direktör för Otaverkko, ett IT-serviceföretag som har varit verksamt i över 20 år. Företaget erbjuder högklassiga IT-tjänster allt från Microsoft 365 till maskinsalar och från datakommunikation till användarstöd, framför allt för kunder för vilka IT är kritiskt för affärsverksamheten.

Hur har Veritas hjälpt dig och ditt företag?

Veritas är mycket likt vårt företag: smidig, flexibel, högklassig – och stödjer dig vid behov. Under årens lopp har vi fått verkligt mycket hjälp med att utveckla förmansarbetet och verksamheten för välmående i arbetet. Därtill har de utbildningar och infotillfällen som Veritas ordnat vid olika övergångssituationer, exempelvis då det har skett förändringar i lagstiftningen, varit av stort värde för oss och sparat tid för vår ledningsgrupp.

Har du tips och råd till andra företagare och företag?

Var öppna och lita på varandra! Människorna visar sig vara värda ditt förtroende bara du först litar på dem. Öppen diskussion och tillit till människor ingår i vårt företags DNA. Hos oss får var och en vara den hen är – vara sig själv. Det här kräver mycket av oss alla, inte minst att vi accepterar olikheter. Å andra sidan bär det oss verkligen långt. Framför allt efter att vi i enlighet med vår kontinuitetsplan övergått till specialarrangemang för att säkerställa förstklassig service också under coronatiden, har vi märkt att vårt tidigare arbete bär frukt: kundtillfredsställelsen har hållits på samma höga nivå, vår sociala gemenskap har inte tagit skada och vårt användarstöd svarar fortfarande i telefonen inom 11 sekunder, trots att vår verksamhet nu är spridd till flera olika lokaler!

Företagarnas pensionsförsäkrare Veritas lyssnar och berättar kundernas tips och berättelser. Du hittar dem även i våra sociala medier: #kundberättelse