"Pasi Vainio."
Veritas styrka är det mänskliga. Kunderna har lätt att sköta ärenden med namngivna personer. Som er samarbetspartner i Fennia har jag fått ypperlig service.Pasi Vainio, Fennia, asiakkuuspäällikkö

Veritas försäljningspartner i 33 år: Veritas styrka är det mänskliga

Vem är du och vad gör du?

Jag är Pasi Vainio och verkar som kundchef i Fennia i Åbo. Mitt jobb är att sälja försäkringslösningar åt småföretagare och företag.

Jag började med dessa uppgifter 10.8.1987 i dåvarande Verdandi Livförsäkring, på Olavsvägen i Åbo. Efter diverse fusioner och företagsarrangemang har jag efter Verdandi, Veritas, Aktia och Folksam flyttat till Fennia. Innan jag kom till Verdandi jobbade jag ett år vid Pensionsskyddscentralen.

Under alla mina år som försäljare har jag sålt Veritas FöPL- och ArPL- försäkringar.

Du har varit Veritas omtyckta partner länge. Hur har samarbetet fungerat?

Samarbetet med Veritas har fungerat lysande i över 33 år. Veritas försäljare och personalen inom ArPL och FöPL-sektorn har alltid hjälpt mig snabbt och vänligt, med kundens bästa i fokus.

Jag vill varmt tacka alla veritaner, som jag har fått jobba med under fem årtionden!

Varför har du rekommenderat Veritas åt dina kunder?

Jag ser den människonära verksamheten som Veritas styrka. Det är lätt att sköta ärenden med namngivna personer, i olika frågor.

Det har varit trevligt att rekommendera Veritas, då jag även som samarbetspartner har fått förstklassig betjäning.

Du har verkat i försäkringsbranschen länge och nu blåser nya vindar. Hur känns det?

Trots att mitt jobb varit givande och trevligt kom jag till slutsatsen, att jag också kunde kunde göra något annat ännu.

Jag lämnar nu försäkringsbranschen med ett tacksamt sinne och tittar på nya utmaningar och möjligheter med mottot: ”Livet är mänskans bästa tid”.

Dina tips till andra som drömmer om förändring?

I människans alla stora beslut behövs enligt mig mycket mod och samtidigt en gnutta planering och målmedvetenhet.

Veritas hör och berättar kundernas och samarbetsparternas råd och berättelser. Du hittar dem även i våra sociala medier.