Vi söker en tvåspråkig lednings- och administrationsassistent

Är du redan erfaren eller har du kanske nyss inlett din karriär som assistent inom ledning och administration? Den här delvis nya rollen hos oss passar en person, som kan hålla många bollar i luften även under brådska, sprider positiv anda och är ofta redan ett steg före de andra i företagets vardag.

Du arbetar som en del av Juridik- och complianceavdelningen bestående av fem personer. Till dina uppgifter hör att fungera som vd-assistent samt mångsidiga administrativa uppgifter. Dina dagar fylls av bl.a. följande uppgifter:

  • Administration av vd:ns kalender, mötes- och resebokningar samt kontakter
  • Innehållsproduktion (bl.a. presentationsmaterial och egenhändig uppdatering av some-kanaler)
  • Förberedelse av möten
  • Ledningsgruppens stöd
  • Koordinera och understöda strategiarbetet

Vad väntar vi oss av dej?

Vi hoppas att du har mångsidigt kunnande av assistentuppgifter. Du är van att använda elektroniska medier, du är bra på att prioritera uppgifter och att tämja brådska. Du kommer bra överens med olika mänskor och klarar av att hantera även lite mer utmanande situationer. Du har redan en del erfarenhet av kommunikativa uppgifter och innehållsproduktion känns naturligt och bekvämt för dej.

Företagets administrativa språk är svenska och vi hoppas att du kan kommunicera flytande på både finska och svenska. Även engelska behövs mer och mer.

Vad får du av oss?

Som företag genomgår vi den genom tiderna största kulturella förändringen och därför får du möjlighet att påverka vår framtid och verka på bred front.

Arbetet som assistent för ledning och administration är mångsidigt och du kommer att arbeta i kärnan av företaget. Tjänsten är ordinarie och på heltid. Vi erbjuder dej en intressant roll i branschens mest flexibla pensionsbolag.

Du arbetar i nära samarbete med vår verkställande direktör Carl Pettersson och de övriga ledningsgruppsmedlemmarna. Din förman är Piia Vuoti, direktör för juridik och compliance.

Som exempel på våra goda personalförmåner är flextid och möjlighet till distansarbete. Vårt huvudkontor ligger i Åbo, tillsvidare vid Aura-å, men i december flyttar vi till nya, ansvarsfulla utrymmen, som tillsammans planerat. I Helsingfors ligger våra moderna utrymmen i kärncentrum, på Mannerheimvägen 4. Du jobbar flexibelt på bägge orter.

Blev du intresserad?

Mer information om tjänsten får du av personalspecialist Tiia Helenius, tel. 050 477 0114. Sänd din ansökan med löneanspråk och CV via ansökningsknappen senast 25.9.2020. Skynda dej, för vi kontaktar potentiella kandidater redan under ansökningstiden.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.