Vi söker matematiker

Är du den proaktiva matematikern vi söker till vårt huvudkontor i Åbo?

Du arbetar som en del av vårt fem personers team i Aktuarietjänster, och dina arbetsuppgifter består av mångsidiga försäkringsmatematiska uppgifter. Dina arbetsdagar innehåller i äkta aktuarieandan uppgifter med

  • beräkning av försäkringsavgifter och ansvarsskuld
  • uppgörande och utveckling av beräkningsgrunder samt
  • stöd till våra kunder och kollegor med vårt matematiska kunnande.

Vad förvantar vi från dig?

Utöver matematiska kunnandet förväntar vi att du

  • har starkt kunnande i och praktisk erfarenhet med databaser och programmering
  • är van vid programutveckling, kravspecifikation och testning
  • behärskar utmärkt användning av SAS-program
  • är avancerad användare av Excel
  • är effektiv och systematisk
  • har en lämplig högskoleexamen eller är vid slutrakan med dina studier och kan arbeta på heltidsbas.

Dessutom uppskattar vi tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen, speciellt inom pensionsförsäkringsbranschen. Vårt bolags administrativa språk är svenska, så det är nog en fördel om du kan svenska, men det är inte på något sätt absolut nödvändigt.

Vad kan vi erbjuda till dig?

Som bolag lever vi mitten i den största kulturförändringen i vår historia, och du kommer att ha möjlighet att påverka vår framtid.

Befattningen är ett stadigvarande heltidsjobb. Vi offererar dig en intressant roll i marknadens mest agila arbetspensionsbolag. Hos oss får du utföra betydelsefullt och mångsidigt arbete och bidra till en större samhällelig uppgift.

Flexibla arbetstider och möjligheter till distansarbete gör det lättare att få arbetslivet och övriga livet passa ihop. Vi är familjevänliga i vår vardag – även pappaledigheter är avlönade! Annars också är förmånerna i skick, oberoende om det är fråga om sjukkostnadsförsäkring eller om kaffe och frukt.

Vårt huvudkontor har nyligen flyttat till nya moderna och trivsamma utrymmen i Kuppis.

Blev du intresserad?

Mer information om tjänsten får du av chefsmatematiker Teppo Rakkolainen tisdag 15.12. kl. 16-17 och fredag 18.12. kl. 15-16, tel. 050 560 0173. Sänd din ansökan med löneanspråk och CV via ansökningsknappen senast 31.12.2020.

Veritas är ett pensionsbolag vars uppgift är att sköta cirka 110 000 människors arbetspensionsskydd, av dessa är 37 000 pensionstagare. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! Vi vill vara företagarens pensionsförsäkrare. I praktiken betyder det att vi betjänar med ett mänskligt grepp, personligen eller digitalt. Vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.