Asunnon irtisanominen

Toivottavasti olet viihtynyt vuokrasuhteesi aikana!

Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi ja irtisanomisaika alkaa sen kuukauden lopusta, jonka aikana irtisanominen tehdään. Kun irtisanot vuokrasopimuksen, sopimus päättyy seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

Irtisanominen tehdään aina kirjallisesti ja irtisanomisilmoituksessa tulee olla kaikkien vuokralaisten allekirjoitus. Täytetyn lomakkeen voi toimittaa meille sähköpostin liitteenä. Lähetämme irtisanomisen vastaanottamisesta vahvistusviestin sekä sopimuksen päättymiseen liittyvää ohjeistusta.

Tulosta täältä meidän irtisanomislomake.

Huoneiston loppusiivous

Asunnon tulee olla kaikilta osin perusteellisesti siivottu. Ellei huoneistoa ole siivottu tai siivous on tehty puutteellisesti, tilaamme siivousliikkeen suorittamaan loppusiivouksen. Siivouskustannukset tulevat vuokralaisen maksettavaksi.

Katsothan täältä siivousohjeet.

Asunnon lopputarkastus

Asuntotarkastuksen yhteydessä kirjaamme havaitsemamme viat. Jos asuntoon joudutaan tekemään korjaustöitä asunnon kunnostamiseksi, pidätämme korjaussumman vakuudesta. Normaalista kulumisesta aiheutuneita kustannuksia ei veloiteta vuokralaiselta.

Avainten palautus

Vuokrasopimuksen päättyessä kaikki asunnon avaimet tulee palauttaa meidän avainhallintaa hoitavalle lukkoliikkeelle. Avaimet tulee palauttaa viimeistään vuokrasopimuksen päättymispäivänä.

Mikäli asunnon kaikkia avaimia ei palauteta, veloitamme vuokralaiselta kaikki uusien avainten teettämisestä ja lukon sarjoittamisesta aiheutuvat kulut.

Kiitos panostuksestasi taloyhtiön yhteisen viihtyisyyden hyväksi! Jos Sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä kiinteistöosastoomme, me autamme mielellämme!