Etsimme matemaatikkoa

Oletko sinä etsimämme proaktiivinen matemaatikko pääkonttorillemme Turkuun?

Työskentelet osana viiden hengen Aktuaaripalvelut-tiimiä ja tehtäviisi kuuluu monipuoliset vakuutusmatemaatikon tehtävät. Päiväsi kuluvat parhaaseen aktuaarityyliin mm. seuraavien tehtävien parissa:

  • vakuutusmaksujen ja vastuuvelan laskenta
  • laskuperusteiden laatiminen ja kehittäminen sekä
  • asiakkaidemme ja työkavereidemme tukeminen matemaattisella osaamisellamme. 

Millaista osaamista odotamme sinulta?

Matemaattisen osaamisen lisäksi odotamme, että

  • sinulla on vahvaa tietokanta- ja ohjelmointiosaamista ja käytännön kokemusta näistä
  • sovellusten kehittäminen, määrittely ja testaus on sinulle tuttua
  • hallitset erinomaisesti SAS-ohjelmiston käytön
  • olet Excelin tehokäyttäjä
  • olet tehokas ja järjestelmällinen
  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa ja valmis työskentelemään kokopäiväisesti.

Arvostamme lisäksi kokemusta vakuutusalalta, erityisesti työeläkevakuutusalalta. Yrityksemme hallintokieli on ruotsi, joten ruotsin kielen ymmärtäminen on toki etu, mutta ei välttämättömyys.

Mitä sinä saat meiltä?

Elämme yhtiönä historiamme suurinta kulttuurista muutosta ja siksi saat mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteemme ja toimia laaja-alaisesti.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin markkinoiden ketterimmässä eläkevakuutusyhtiössä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä, ja olet osa suurempaa yhteiskunnallista tehtävää.

Työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu hyvin joustavien työaikojen ja etätyömahdollisuuksien avulla ja perhemyönteisyys on meille arkea; isyysvapaatkin ovat palkallisia! Muutenkin edut ovat kohdallaan, on sitten kyse sairauskuluvakuutuksesta tai hedelmistä ja kahvista.

Pääkonttorimme on juuri muuttanut rakennuttamaamme vastavalmistuneeseen moderniin ja viihtyisään monitoimitilaan Kupittaalla Turussa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa päämatemaatikkomme Teppo Rakkolainen tiistaina 15.12. klo 16-17 ja perjantaina 18.12. klo 15-16, puh. 050 560 0173. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 31.12.2020 mennessä.

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen ja huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta, joista eläkkeensaajia on 37 000. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Toimintamme tarkoitus on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.