Yhteisö

Veritaksen missio, toimintamme tarkoitus, on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.

Uskomme, että onnistumme tavoitteessa vain osallistamalla ja kuuntelemalla asiakkaitamme. Helppokäyttöisten ja selkeiden palveluiden kehittämiseen tarvitsemme avuksi asiakkaan näkemystä ja kokemusta yhä enemmän.

Tulisitko mukaan Enemmän yritystä -yhteisöön?

Kuulisimme mielellämme, miten voisimme palvella sinua entistäkin paremmin. Kun liityt Enemmän yritystä -yhteisöön, saat silloin tällöin meiltä postia ja kyselyjä. Toivomme, että jossain vaiheessa pääsisimme myös tapaamaan ja verkostoitumaan.

Tällä hetkellä kehitämme palveluitamme ensisijaisesti keräämällä asiakaspalautteita ja pyytämällä asiakkaita suorilla yhteydenotoilla mukaan erilaisiin kehitystilaisuuksiin. Keväällä 2022 uudistamme YEL-asiakkaidemme verkkopalvelua ja etsimme asiakkaita testaamaan verkkopalvelun uusinta versiota videopalaverien avulla.

Asiakkaillamme on kehitysprojektien yhteydessä mahdollisuus myös osallistua verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa julkaistaviin asiakastarinoihin.

Laita meille viestiä osoitteeseen viestinta@veritas.fi, jos haluaisit liittyä mukaan yhteisöön. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään ja voit myös milloin tahansa poistua yhteisöstä.