Kohdeinfo

Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Vantaan Kuunlilja koostuu kahdesta samanlaisesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta. Talot sijaitsevat Peltolantien varrella Tikkurilassa. Kiinteistön huoneistovalikoima koostuu yksiöistä, kaksioista sekä kolmioista. Kesällä 2018 valmistuneiden talojen julkisivumateriaali on tiili, värinä punaruskea sekä tummanharmaa. Pihalta talojen välistä löytyy perheen pienimmille leikkipaikka.

Kuunliljan vuokra-asuntojen pihalla on leikkipaikka, jossa on keinu, liukumäki sekä hiekkalaatikko. Alue rajautuu istutuksiin ja pieneen nurmikkoalueeseen.
Ilmakuva Vantaan Kuunliljan vuokra-asunnoista. Taloja on kaksi, joista molemmat ovat punatiilisiä ja kaksikerroksisia. Talojen väliin jäävälle alueelle on tehty oleskelualue, jossa on istutuksia, penkit, kuivausteline sekä lasten leikkipaikka. Leikkipaikalla on keinut, liukumäki sekä hiekkalaatikko. Ympärillä näkyy alueen muita asuintaloja sekä metsäistä maisemaa.

Asuinaluetta ympäröivät tiet yhdistävät asuinalueen kahdenlaiseen ympäristöön. Apilatien puolelta asuinalue sijoittuu rauhalliseen ja kodikkaaseen pientaloalueeseen, kun taas Peltolantie vie Tikkurilan rautatieasemalle sekä muiden monipuolisten palveluiden pariin, jotka sijaitsevat noin kilometrin päässä kiinteistöstä.

  • Lemmikit ovat tervetulleita huoneistoihin.
  • Huoneistoissa on kiinteä vesimaksu.
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Isommissa (45 – 63,5 neliötä) asunnoissa on vapaasti tuulettuva parveke. Parveke on lasitettu kaiteesta ylöspäin. Pienemmissä pääty-yksiöissä on ranskalainen parveke. Asunnot on varustettu sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla.

Talojen ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä yhteiskäytössä oleva ulkoiluvälinevarasto. Kiinteistöjen pihalla on 12 katettua autopaikkaa sekä 13 avoparkkipaikkaa, joista yksi on mitoitettu liikuntaesteiselle.

Ulkokuva Vantaan Kuunliljan vuokra-asunnoista. Kuvassa on talon pääty, jonka edessä pieni viheralue sekä jalkakäytävä. Päädyn parvekkeet ovat ranskalaisia parvekkeita.

Vapaita autopaikkoja voi tiedustella Veritaksen kiinteistöosastolta numerosta

010 5501 905.