Siirry suoraan sisältöön
"Niittykumpu."

Asunto Oy Espoon Nuttukuja

Lujatalo rakentaa Veritakselle Espoon Niittykummun alueelle neljä kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 119 vuokra-asuntoa. Kohteiden rakentaminen aloitettiin kesä-heinäkuussa 2020 ja talojen on määrä valmistua vuoden 2022 loppuun mennessä.

"Nuttukuja Espoo."

Huoneistot

Espoon Niittykumpuun valmistuu neljä kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 119 vuokra-asuntoa. Asunto Oy Espoon Nuttukuja 2 A-B pitää sisällään 43 kaksiota ja 16 kolmiota seitsemässä kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 39,5 – 89,5 neliötä. Talosta löytyy myös yhteiskäytössä oleva sauna.

Asunto Oy Espoon Nuttukuja 6 sekä 8 ovat kuuden kerroksen asuintaloja, joista löytyy asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Näiden huoneistojen neliöt vaihtelevat 28 ja 79 välillä.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

Vehreä ja moderni asuinalue

Niittykumpu sijaitsee Tapiolan, Mankkaan sekä Westendin välissä. Alueen maamerkkejä ovat korkeat uudisrakennukset ja Haukilahden vesitorni.

Kauppakeskus Niitty palveluineen on lähellä, samoin luonto ja urheilumahdollisuudet. Merenrantaan on lyhyt kävelymatka.

Länsimetron ansiosta Niittykummun alue kehittyy koko ajan, ja alueelle syntyy uusia työpaikkoja sekä asuntoja. Niittykummussa on tällä hetkellä noin 5000 asukasta, mutta asukasmäärän odotetaankin kasvavan 12 000:een vuoteen 2030 mennessä.

Tutustu alueeseen tarkemmin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Veritaksen kiinteistöosastoon, jos haluat lisätietoja Nuttukujan kohteesta tai jos haluat tehdä alustavan varauksen.

Ota yhteyttä