Ympäristö

Ympärillä rauhallinen Leppävaara.

Leppävaara sijaitsee itäisessä Espoossa, lähellä Helsingin rajaa. Leppävaara on alueena Espoon vilkkain. Sijainti takaa samanaikaisesti rauhallista asumista, mutta myös sujuvat kulkuyhteydet esimerkiksi Helsinkiin. Myös Turku-Helsinki kaukojuna pysähtyy Leppävaarassa.

Ruutikellarintei kiinteistö.
Ulkokuva Espoon Ruutikellarintien kerrostaloasunnoista. Kerrostalo on nelikerroksinen ja väriltään puna-keltainen. Jokaisessa kerroksessa on parvekkeet, jotka ovat väriltään valkoiset. Pihalla on nurmialuetta sekä muutama isompi puu.

Leppävaaran alue sopii hyvin aktiivisille nuorille aikuisille ja lapsiperheille. Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Sello, josta löytyy monipuolisesti liikkeitä ja palveluita. Alue tarjoaa myös hyvät ulkoilumahdollisuudet. Leppävaarassa on urheilupuisto, jossa sijaitsevat yleisurheilukenttä, jalkapallokentät, maauimala, uimahalli ja jäähalli. Perheen pienimmille urheilupuistosta löytyy Angry Birds –leikkipuisto sekä suuri seikkailupuisto Huippu. Urheilupuiston lähimaastosta löytyy lenkkipolkuja, joita voi talvella kiertää myös hiihtäen.

Sellosali on kauppakeskus Sellon yhteydessä toimiva konserttisali. Sellosalissa järjestetään erilaisia kulttuurielämyksiä kulttuurin ystäville.

Leppävaaran valtteja asuinalueena ovat loistavat liikenneyhteydet, hyvät palvelut sekä ympäristön viihtyisyys.

Etäisyyksiä kiinteistöltä:

  • Mehiläinen Espoo Leppävaara, noin 2,5 km
  • Leppävaaran rautatieasema, noin 2 km
  • Kauppakeskus Sello, noin 2 km
  • Leppävaaran urheilupuisto, noin 3 km
  • Vermo Areena Ravirata, noin 2 km

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne HSL

Ruutikellarintien kerrostalon ilmakuva, josta näkyy ympärillä olevaa metsäistä maisemaa. Pihalla on tuuletusteline, leikkipaikka sekä reilusti parkkipaikkoja.