Ympäristö

Vauhdilla kasvava Kupittaa ympärillä.

Trivium Retoriikka sijoittuu viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneen Kupittaan kaupunginosaan reilun parin kilometrin päähän keskustan sykkeestä.

Alue yhdistää upeat toimitilarakennukset, rauhalliset omakotitalot sekä urheilullisen ja viihtyisän puistomiljöön.

Ilmakuva Retoriikan takapuolelta otettuna. Monivärisen rakennuksen katolla näkyvät aurinkopaneelit ja kuvan takaosassa loistaa vehreydellään Kupittaanpuisto sekä horisontissa muuta Turkua.

Sujuvaa liikennettä Turussa.

Kupittaalta on hyvät liikenneyhteydet muun muassa linja-autolla, junalla, polkupyörällä tai vaikka omalla autolla. Alle kilometrin päässä kiinteistöltä sijaitsee Kupittaan rautatieasema, josta kulkee junia päivittäin pääkaupunkiseudulle.

Fölin keltaiset linja-autot kuljettavat julkista liikennettä suosivia matkustajia useilla päivittäisillä vuoroilla joko Turun keskustan suuntaan, tai vaihtoehtoisesti kauppakeskus Skanssin kautta Kaarinaan.

Liikenneyhteydet

Julkisen liikenteen aikataulut ja reitit löytyvät helposti Fölin nettisivuilta!

Föli.fi

Alueen palvelut.

Kiinteistön ympäristössä on myös valikoima lounasvaihtoehtoja. Viereisessä rakennuksessa on lounasravintola Mauno TriviumCity, johon on kulku Retoriikasta sisäkautta.

Noin 700 metrin päässä sijaitsee Ravintola Kupittaan paviljonki, ja samalta suunnalta löytyy Veritas Stadionin yhteydessä toimiva lounasravintola. Kiinteistöä vastapäätä, Lemminkäisenkadun toisella puolella toimii Hesburger.

Kupittaanpuiston toiselta laidalta löytyy 24h palveleva K-Citymarket Kupittaa.

Kupittaanpuiston suunnalta kuvattu Veritaksen pääkonttori Trivium Retoriikka. Kuva on kesäisen vehreä, rakennus on monivärinen ja sen edessä on parkkitilaa.
"ilmakuva Veritas Stadion."

Etäisyyksiä kiinteistöltä:

  • Kupittaan rautatieasema, noin 850 m
  • Turku-Helsinki moottoritien liittymä (E18), 800 m
  • Lounasravintola (Mauno TriviumCity), noin 10m
  • Turun keskusta, noin 3 km