Uuden ajan toimitilat.

Trivium Retoriikka -toimitilakiinteistön rakentaminen Kupittaalla alkoi maaliskuussa 2019 ja valmistui marraskuussa 2020. Muotoilultaan innovatiivinen kiinteistö pitää sisällään noin 10 000 m² toimistotalon.

Rakennuksessa on kahdeksan toimitilakerrosta, ja yhteisinä tiloina toimiva vastaanottoaula sekä neuvotteluhuoneet. Talon yhteydessä on lisäksi reilusti pysäköintitilaa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

Ilmakuva Veritaksen pääkonttori Trivium Retoriikasta. Kesäinen kuva, jossa etualalla monivärinen Retoriikka. Taustalla sininen taivas, kasvillisuutta sekä lähirakennuksia. Talon takana kulkee Helsingin valtatie.
Veritaksen pääkonttori Trivium Retoriikka kuvattuna etupihan parkkipaikalta. Rakennus on yhdeksänkerroksinen ja monivärinen. Rakennuksen sivulla on pieni istutusalue sekä pyöräkatos.

Työntekoa nykyaikaisten ratkaisujen keskellä.

Kiinteistön kolme ylintä kerrosta käsittää Veritaksen pääkonttorin, ja viisi kerrosta on varattu vuokralaisten käyttöön.

Ensimmäisessä kerroksessa on yhteiset vastaanotto- sekä aulatilat. Ensimmäisen kerroksen neuvotteluhuoneita vuokraa vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Lisää tietoa toimitilojen vuokraamisesta

Astetta vastuullisempi toimitilarakennus.

Rakennushankkeelle on myönnetty kansainvälinen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti jo suunnittelu- sekä rakennusvaiheessa.

Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa on huomioitu teknisten ratkaisujen mahdollisimman mittava energiatehokkuus sekä niiden ympäristöystävällisyys.

Tutustu kiinteistön vastuullisuuteen tarkemmin

Ilmakuva Veritaksen värikkäästä pääkonttorista, Retoriikasta, jonka katolla on kymmeniä aurinkopaneeleja.
Näkymä Veritaksen pääkonttorista kesäiseen Kupittaanpuistoon, jossa on urheilu- ja jalkapallokenttiä, ulkoilureittejä, jalkapallostadion ja sisäurheiluhalli. Kaukana horisontissa näkyy Turun keskustan rakennuksia.

Vauhdilla kehittyvä Kupittaa ympärillä.

Trivium Retoriikka sijoittuu viime vuosina vauhdikkaasti kasvavaan Kupittaan kaupunginosaan reilun parin kilometrin päähän keskustan sykkeestä.

Alue yhdistää upeat toimitilarakennukset, rauhalliset omakotitalot sekä urheilullisen ja viihtyisän puistomiljöön.

Tutustu kiinteistön ympäristöön tarkemmin

Alla olevasta linkistä pääset kirjautumaan kiinteistön vuokralaisille tarkoitettuun osioon.

Kirjaudu sisään