Siirry suoraan sisältöön

Trivium Retoriikka

Kiinteistön kaikissa teknisissä ratkaisuissa on huomioitu energiatehokkuus sekä ympäristöystävällisyys. Yhdeksänkerroksinen Trivium Retoriikka valmistui Turun Kupittaalle marraskuussa 2020. Kiinteistön kolme ylintä kerrosta käsittävät Veritaksen pääkonttorin, muut kerrokset on varattu vuokralaisille.

Uuden ajan toimitilat.

Trivium Retoriikka -toimitilakiinteistön rakentaminen Kupittaalla alkoi maaliskuussa 2019 ja valmistui marraskuussa 2020. Muotoilultaan innovatiivinen kiinteistö pitää sisällään noin 10 000 m² toimistotalon.

Rakennuksessa on kahdeksan toimitilakerrosta, ja yhteisinä tiloina toimiva vastaanottoaula sekä neuvotteluhuoneet. Talon yhteydessä on lisäksi reilusti pysäköintitilaa.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

"Trivium Retoriikka Kupittaan suunnalta."
"Trivium Retoriikka parkkipaikalta."

Työntekoa nykyaikaisten ratkaisujen keskellä.

Kiinteistön kolme ylintä kerrosta käsittää Veritaksen pääkonttorin, ja viisi kerrosta on varattu vuokralaisten käyttöön.

Ensimmäisessä kerroksessa on yhteiset vastaanotto- sekä aulatilat. Ensimmäisen kerroksen neuvotteluhuoneita vuokraa vierailu- ja innovaatiokeskus Joki.

Lisää tietoa toimitilojen vuokraamisesta

Astetta vastuullisempi toimitilarakennus.

Rakennushankkeelle on myönnetty kansainvälinen BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti jo suunnittelu- sekä rakennusvaiheessa.

Suunnittelu- ja rakennusvaiheessa on huomioitu teknisten ratkaisujen mahdollisimman mittava energiatehokkuus sekä niiden ympäristöystävällisyys.

Tutustu kiinteistön vastuullisuuteen tarkemmin

"Trivium Retoriikka, ilmakuva aurinkopaneeleista."
näkymä kupittaanpuistoon Retoriikasta.

Vauhdilla kehittyvä Kupittaa ympärillä.

Trivium Retoriikka sijoittuu viime vuosina vauhdikkaasti kasvavaan Kupittaan kaupunginosaan reilun parin kilometrin päähän keskustan sykkeestä.

Alue yhdistää upeat toimitilarakennukset, rauhalliset omakotitalot sekä urheilullisen ja viihtyisän puistomiljöön.

Tutustu kiinteistön ympäristöön tarkemmin

Alla olevasta linkistä pääset kirjautumaan kiinteistön vuokralaisille tarkoitettuun osioon.

Kirjaudu sisään