Kiinteistöinfo

Uuden ajan toimitilat.

Trivium Retoriikka -toimitilakiinteistön rakentaminen Kupittaalla alkoi maaliskuussa 2019 ja valmistui marraskuussa 2020. Muotoilultaan innovatiivinen kiinteistö pitää sisällään noin 10 000 neliön toimistotalon.
Rakennuksessa on kahdeksan toimitilakerrosta, yhteisinä tiloina toimiva vastaanottoaula sekä neuvotteluhuoneet. Talon yhteydessä on lisäksi reilusti pysäköintitilaa.

Retoriikka -niminen toimitilarakennus Lemminkäisenkadun suunnalta kuvattuna. Rakennus on värikäs ja kahdeksankerroksinen. Rakennuksen sisäänkäynti on esteetön ja etupihalla on parkkitilaa.

Talon yhteydessä on myös noin 200 pyöräpaikkaa, jossa polkupyörän saa halutessaan lukittua tolppaan kiinni.

Muotoilultaan rakennus on kolmeen sektioon ulottuva luova tilaratkaisu mikä mahdollistaa vaivattoman muuntojoustavan tilankäytön. Rakennuksen puistomainen ympäristö takaa vihreät näkymät. Rakennuksen molemmilta sivuilta viistosti kohti Kupittaanpuistoa avautuu vihreät näkymät ja rakennuksen takaosasta aukeaa näkymät Helsingintielle.

"Trivium Retoriikka sisäänkäynti."
"julkisivu."

Trivium Retoriikassa asuu Veritaksen lisäksi ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus.

Kiinteistön sähkönkulutus katetaan katolle asennettavilla aurinkopaneeleilla sekä vihreällä sähköllä. Talossa on myös sekä maalämpö että -viilennys. Rakennusmateriaalien valinnoissa on myös otettu huomioon tuotteiden vähäpäästöisyys.

Kiinteistön tiloissa valaisee itseohjautuvat led-valot, ja tilojen lämpötilaa säädellään vihreällä maalämmölla ja -viilennyksellä.

Lue lisää vastuullisuudesta

Tulevaisuuden autoon virtaa Retoriikan pihalla!

Trivium Retoriikan edustalla sijaitsevalla pysäköintialueella voit ladata sähköautoasi.

Latausta varten tarvitset Virta-mobiilisovelluksen.

 

Veritaksen neljä sähköauton latauspaikkaa Retoriikan parkkipaikalla.