Hurdan fastighet är det frågan om?

Asunto Oy Turun Kehrä omfattar ett höghus med fyra våningar på Raunistulavägen 13B i Åbo. I fastigheten finns 45 mindre bostäder. 30 – 40 kvadrats bostäderna är utrustade enligt modern nivå.

Huset blev klart år 2017, och som fasadmaterial valdes rött tegel. På gården finns ett låst allmänt förvaringsförråd, och en lekplats för barnen.

Bekanta dig med fastigheten

"Kehrä."
"virtuellt inredd bostad."

Modernt boende i kompakt storlek.

Bostäderna är utrustade enligt en moden grundnivå. Bostadsspecifik luftventilation garanterar frisk inomhusluft. Laminatgolvet ger bostaden en modern känsla.

I badrummen ökar golvvärmen bekvämligheten. Dessutom har badrummen plats för både tvättmaskin och torktumlare. Köken är utrustade med keramisk spis, diskmaskin, kombinerad kyl frys och plats reserverat för mikrovågsugn.

Se fler bilder

Livskraftiga Raunistula i nya tider.

Raunistula hör till en av de äldsta stadsdelarna i Åbo. Tidigare har området haft till och med ett tveksamt rykte, men under de gångna årtiondena har det gamla bostads- och industriområdet genomgått en ansiktslyftning.

Det nya bostadsområdet kombinerar gammalt med nytt i lekfulla färger. I dag är det hemtrevliga, bohema Raunistula populärt hos bland annat konstnärer, studerande och unga familjer.

Bekanta dig med området

Flygbild över bostaden på Raunistulavägen. I förgrunden finns tågbanan och vägen som leder till fastigheten och själva fastigheten som är ett höghus i fyra våningar. Det finns mycket parkeringsplats utanför huset. I bakgrunden finns Raunistula och dess bostadsområdet med småhus och höghus.

Väcktes ditt intresse?

Fyll i en ansökan för hyreslägenhet ifall du är intresserad av vår fastighet.

Fyll i ansökan för hyreslägenhet

Alternativt kan du kontakta Veritas fastighetsavdelning.

Ta kontakt