Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Turun Kehrä käsittää nelikerroksisen asuintalon osoitteessa Raunistulantie 13B Turussa. Talossa on 45 pienasuntoa. Nykyaikaisilla ratkaisuilla varustellut asunnot ovat 28 – 40 neliön kokoisia.

Kiinteistön piha-alueelta löytyy lukollisen ulkoiluvälinevaraston lisäksi leikkipaikka perheen pienimmille. Vuonna 2017 valmistuneen kiinteistön julkisivu on punertava tiili. Asuinalue tarjoaa puitteet rauhalliseen asumiseen hieman Turun keskustan vilinän ulkopuolella.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

"Turun Raunistulantien kohteen takapiha."
"As Oy Kehrä 39 neliön yksiö."

Modernia asumista kompaktissa koossa.

Huoneistot on varusteltu nykyaikaisilla ratkaisuilla. Huoneistokohtainen ilmanvaihto takaa raikkaan sisäilman ja laminaattilattia puolestaan tuo nykyaikaisen tuntuman huoneistoon.

Kylpyhuoneen mukavuutta lisää lattialämmitys. Kylpyhuoneissa on myös tilavaraus pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Keittiön varusteisiin kuuluu keraaminen liesitaso, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille.

Katso kaikki kuvat

Eloisan Raunistulan uusi aikakausi.

Raunistula on yksi Turun vanhimpia kaupunginosia. Kyseenalaistakin mainetta niittänyt asuin- ja teollisuusalue on vuosikymmenten saatossa väistynyt uutta ja vanhaa värikkäästi yhdistelevän asuinalueen tieltä. Nykyisin kodikkaasti boheemi Raunistula on asuinpaikkana erityisesti taiteilijoiden, opiskelijoiden ja nuorten perheiden suosiossa.

Asuinalue sijaitsee Turku-Tampere junaradan varrella. Radan toisella puolella aukeaa kumpuileva jokimaisema, jonka varrella kulkevaa ulkoilureittiä pitkin pääsee Koroistenniemelle sekä historialliselle Koroisten Ristille. Koroistenniemen ulkoilureitit sekä Aurajoen ja Vähäjoen rannat tarjoavat erinomaiset puitteet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Tutustu alueeseen tarkemmin

Ilmakuva Turun Raunistulantien asunnoista. Etualalla junaraiteet, tie joka vie kiinteistön pihaan sekä itse kiinteistö, joka on neljäkerroksinen kerrostalo. Kadun varrella on reilusti parkkitilaa. Taaempana näkyy Raunistulaa ja muita alueen asuntoja..

Kiinnostuitko?

Täytä vuokra-asuntohakemus mikäli olet kiinnostunut kohteestamme.

Täytä vuokra-asuntohakemus

Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä Veritaksen kiinteistöosastoon.

Ota yhteyttä