Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Turun Linnankatu 29 käsittää historiallisen puutalo-osion sekä seitsenkerroksisen kerrostalon. Puutalo on huolellisesti entisöity, jonka ansiosta se tarjoaa kodikkaat oltavat.

Taloyhtiö sijaitsee jokirannan läheisyydessä aivan Turun keskustan kupeessa. Kerrostalon asunnot ovat kooltaan 39 – 128,5 neliötä. Puutalossa puolestaan koot vaihtelevat 40 – 95,5 neliön välillä, jonka lisäksi toisesta puutalosta löytyy myös isompi toimistotila.

Tutustu kohteeseen tarkemmin

"ilmakuva."
"Linnankatu."

Kodikasta asumista kerrostalossa ja puutaloissa.

Asunto Oy Turun Linnankatu 29 asunnot on varusteltu nykyaikaisilla ratkaisuilla.

Jokaisessa kerrostalohuoneistossa on oma sauna sekä lasitettu parveke. Kylpyhuoneissa on tilavaraus sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. Ylimmän kerroksen huoneistoista neljä on kaksikerroksisia.

Katso lisää kuvia kohteesta

Asumista Turun historiallisen Linnankadun varrella lähellä keskustan palveluita.

Linnankatu on osa Turun vanhinta ja pisintä katuosuutta. Linnankatu alkaa Turun Kaupungin pääkirjastolta ja loppuu Turun satama-alueeseen. Noin kolme kilometriä pitkä katu suunniteltiin jo 1600-luvulla viemään nimensä mukaisesti historialliseen Turun Linnaan.

Linnankatua rinnastaa kaupungin läpi virtaava Aurajoki, jonka rannassa vietetään ympäri vuotisesti monipuolisia kulttuuritapahtumia.

Kohteen läheisyydestä löytyvät Turun keskustan monipuoliset palvelut.

Tutustu ympäristöön tarkemmin

"Ilmakuva Aurajoesta."

Kiinnostuitko?

Täytä vuokra-asuntohakemus mikäli olet kiinnostunut kohteestamme.

Täytä vuokra-asuntohakemus

Vaihtoehtoisesti ota yhteyttä Veritaksen kiinteistöosastoon.

Ota yhteyttä