Siirry suoraan sisältöön
"Trivium Retoriikka Kupittaan suunnalta."

Etsitkö uutta kotia itsellesi tai toimitilaa yrityksellesi?

Veritas tarjoaa usean vuoden kokemuksella viihtyisiä ja laadukkaita vuokra-asuntoja sekä parhaita asumisen palveluita.

Meiltä löytyy myös toimi- ja liiketiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tervetuloa tutustumaan kiinteistöihimme!

Asunnot

Voimmeko olla avuksi vuokrakodin etsinnässä? Veritakselta löytyy asuntoja sekä yksinasujille että perheille, ja asuntojemme huoneistokoot vaihtelevatkin yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vuokrakotimme tarjoavat mukavuutta sekä turvallisuutta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Turussa ja Maarianhaminassa.

Tutustu kohteisiimme tai vapaana oleviin vuokra-asuntoihimme.
Täytä vuokra-asuntohakemus.

Tutustu vuokra-asuntoihin

Vuokra-asunnot pääkaupunkiseudulla (Vuokraturva)

Vuokra-asunnot Turussa (Vuokraovi)

Vuokra-asunnot Turussa (Oikotie)

Täytä vuokra-asuntohakemus

Täytä irtisanomisilmoitus

Toimitilat

Etsitkö vapaa toimitilaa? Ota meihin yhteyttä niin voimme yhdessä kartoittaa yrityksellesi sopivia tiloja. Suurin osa toimi- ja liiketiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Erityyppisiä kohteita löytyy myös Kaarinasta, Karjaalta, Kemiöstä, Kokkolasta, Nummelasta, Porvoosta ja Maarianhaminasta.

Tutustu toimitiloihin

Ota yhteyttä: kiinteistot@veritas.fi

"Linnankatu."

As Oy Turun Linnankatu 29

Kodikkaasti keskustassa, Aurajoen varrella

As Oy Turun Linnankatu 29 seisoo merkittävänä osana Turun pisintä ja vanhinta katua, joka alkaa Aninkaistenkadulta ja päättyy Turun satamaan. Katu suunniteltiin jo 1600-luvulla Turun Linnalle kulkevaksi pääkaduksi. Vieressä kulkeva Aurajokiranta elää läpi vuoden monipuolisten kulttuuritapahtumien ja kohteiden äärellä.

Tutustu kohteeseen

As Oy Turun Unioninkatu 4

Kaunis vuokrakoti historiallisessa Turussa

As Oy Turun Unionkatu 4 sijoittuu keskelle Turun historiallista maisemaa. Läheinen 37 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava Korppolaismäki tarjoaa ulkoilureittinsä huikeilla näkymillä kohti Aurajokea sekä Turun Linnan maisemia. ”Tois puol jokkee” pääset sulan kelin aikaan sujuvasti perinteikkäiden kaupunkilautta Förin sekä Pikkuförin kyydissä. As Oy Turun Unionkadun vuokra-asunnot on varusteltu nykyaikaisen asumisen modernia laatutasoa vastaavin ratkaisuin.

Tutustu kohteeseen

Yläpuolelta otettu kuva talosta osoitteessa Turun Unioninkatu 4
"Nuttukuja Espoo."

Rakennushankkeet

Veritas omistaa asuntoja sekä toimisto- ja liiketiloja eri puolilla Suomea. Kehitämme vanhoja kiinteistöjä ja olemme mukana rakentamassa uusia. Pyrimme jatkuvasti parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta ja kehittämään älykkäitä ratkaisuja.

Tällä hetkellä rakennutamme Espoon Niittykumpuun neljää kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 119 vuokra-asuntoa. Talojen on määrä valmistua elokuussa 2022 ja otamme asuntoihin jo alustavia varauksia.

Tutustu Nuttukujan kohteeseen

Veritas on pitkäaikainen kiinteistösijoittaja

Veritas Eläkevakuutuksen sijoitussalkussa kiinteistöillä on tärkeä rooli. Kiinteistösalkulla haetaan vakaata tuottoa, joka ei ole herkkä lyhytaikaisille markkinaheilahduksille. Salkkumme koostuu pääosin toimisto-, asuin- ja liiketiloista. Kiinteistöjen ikäjakauma on laaja ja ne sijaitsevat pääosin kasvukeskuksissa.

Tulostiedot ja sijoitukset

Vastuullinen kiinteistöliiketoiminta

Veritaksessa vastuullisuus on kaiken tekemisemme perusta. Vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa otamme huomioon kiinteistökantamme energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden. Nostamme vähähiilisyyden keskiöön ja pyrimmekin saamaan kaikki kiinteistömme hiilineutraaleiksi vuoteen 2030 mennessä.

Vastuullisuus kiinteistöissä

Ota yhteyttä

Peter Karlsson

Jaana Kortekuru

Jarkko Saari

Markku Sairanen hymyilee.

Markku Sairanen

Annika Rantanen

Minna Saurio

Minna Saurio

Johanna Järvinen


Kiitos joustosta, pienyrittäjälle kullanarvoista!
Kiitos 🤗 mutkatonta ja mukavaa palvelua 👍

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Täytä asuntohakemus