Kohdeinfo

Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Turun Linnankatu 29 käsittää historiallisen puutalo-osion sekä seitsenkerroksisen kerrostalon. Puutalo on huolellisesti entisöity, jonka ansiosta se tarjoaa kodikkaat oltavat. Taloyhtiö sijaitsee jokirannan läheisyydessä aivan Turun keskustan kupeessa.

Kerrostalon asunnot ovat kooltaan 39–128,5 neliötä. Puutalossa puolestaan koot vaihtelevat 40 ja 95,5 neliön välillä, jonka lisäksi toisesta puutalosta löytyy myös isompi toimistotila.

Linnankadun asuintalojen julkisivukuva. Kerrostalo on taka-alalla ja sen edessä vihreät puutalot, joiden välistä on porttikonki sisäpihalle. Talojen edessä on mahdollista pysäköidä.
Piirroskuva Linnankadun kerrostalon ja puutalojen pihapiiristä. Talojen sisäpihalle jää viheraluetta ja piha-alueelta on pääsy sekä Ursininkadulle että Linnankadulle.

Entisöinnin yhteydessä puutalohuoneistoihin päivitettiin nykyaikaisemmat keittiö-, wc-, sekä kylpyhuonetilat. Osassa puutalohuoneistoista on vielä jäljellä alkuperäiset pönttöuunit, joiden lämmönluovutus on päivitetty sähkövastuksilla toimiviksi.

Samassa kodikkaassa pihapiirissä sijaitsevan kerrostalon huoneistot on varusteltu nykyaikaisin ratkaisuin. Kerrostalo on seitsenkerroksinen ja sisältää 83 huoneistoa, ullakkokerroksen sekä oman parkkihallin.

  • Vesimaksu veloitetaan käytön mukaan. Veden laskutus tapahtuu neljä kertaa vuodessa.
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.
  • Lemmikit ovat tervetulleita asuntoihin.

Yleistä viihtyvyyttä sekä turvallisuutta lisäävät pihapiirin valaistus iltaisin, pihan viheralueet, kameravalvonta ja suojaisa leikkipaikka perheen pienimmille.

Pihapiirissä autopaikkoja on 28, joista 11 paikkaa on katettu, ja 15 on varusteltu lämpöpistokkeella. Autopaikkojen yhteydessä on myös yksi moottoripyöräpaikka. Niiden lisäksi parkkihallista löytyy 22 autopaikkaa.

Linnankadun kerrostalon kesäinen julkisivukuva, joka on otettu talon päädystä Ursininkadun puolelta. Talo on väritykseltään oranssi ja ikkunat sekä parvekkeet valkoiset.

Vapaita autopaikkoja voi tiedustella Veritaksen kiinteistöosastolta numerosta

010 5501 905. Taloyhtiössä on käytössä kaksi autonlatauspistoketta.