Kohdeinfo

Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Turun Pryssinkatu 11 koostuu nelikerroksisesta asuintalosta lähellä monipuolisia palveluita. Talossa on yhteensä 30 asuntoa kuudessa eri koossa: 38–73,5 neliötä. Kiinteistön ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot, sekä yhteiskäytössä oleva ulkoiluvälinevarasto.

Turun Pryssinkadun kohteen julkisivu sivustapäin. Talo on nelikerroksinen ja valkoinen. Pihalta löytyy parkkipaikkoja ja lasten leikkipaikka.
Turun Pryssinkadun kerrostalon julkisivu takapihan puolelta. Talo on punaruskea ja nelikerroksinen. Takapihalla on nurmikkoa.

Vuonna 2017 valmistuneen kiinteistön julkisivun, punaruskealla sekä betoninharmaalla värisävyllä tehostettu, valkoinen rappaus antavat kerrostalolle modernin ja valoisan ilmeen.

Ensimmäisen kerroksen huoneistoista on käynti omalle patiolle, ja ylemmän kerroksen huoneistoissa on vapaasti tuulettuvat parvekkeet. Parvekkeet on lasitettu kaiteesta ylöspäin. Talossa on hissi. Asunnot on varustettu sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla.

  • Vesimaksu veloitetaan kulutuksen mukaan. Veden laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa.
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.
  • Lemmikit ovat tervetulleita huoneistoihin.

Kiinteistön pihalla on seitsemän katettua autopaikkaa sekä 19 avoparkkipaikkaa, joista yksi on mitoitettu liikuntaesteiselle.

Alakulmasta otettu kuva Pryssinkadun kerrostalon ylemmistä kerroksista. Talo on väritykseltään punaruskea ja valkoinen.

Vapaita autopaikkoja voi tiedustella Veritaksen kiinteistöosastolta numerosta
010 5501 905.