Kohdeinfo

Millaisesta kohteesta on kyse?

Asunto Oy Turun Unioninkatu 4 käsittää nelikerroksisen kerrostalon lähellä Turun keskustan läpi virtaavan Aurajoen merellistä maisemaa. Erinomainen laatutaso takaa nykyaikaisen asumisen. Talosta löytyy 40 asuntoa kahdessa eri koossa, 30 ja 53 neliötä.

Vuonna 2017 valmistuneen kiinteistön julkisivu on valkoinen rappaus, jota täydentävät harmaan sekä puun värisävyt. Värimaailma sulautuu hyvin ympäristöön, joka koostuu puisto- sekä kalliomaisemista.

Unioninkadun asuntojen parvekkeet ovat sisäpihan suuntaan. Pihalla on leikkipaikka sekä parkkipaikkoja.
Unioninkadun sisäpihaa, jossa parkkipaikkoja on talon alla sekä perinteisesti pihalla. Talon takaa lähtee jyrkkä kallio, jonka päällä on puustoa.

Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet. Parvekkeet on sijoitettu talon läntiselle puolelle, Maununtyttärenpuiston rinteen suuntaan.

Kiinteistön ensimmäisestä kerroksesta löytyvät asuntokohtaiset irtaimistovarastot, sekä yhteiskäytössä oleva polkupyörävarasto. Asumisturvallisuutta lisäävät pihapiirin ja yleistilojen kameravalvonta, pihavalaistus sekä ovipuhelimet.

  • Vesimaksu veloitetaan kulutuksen mukaan. Veden laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa.
  • Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.
  • Lemmikit ovat tervetulleita huoneistoihin.

Taloyhtiöllä on yhteensä 25 autopaikkaa, joista 15 on katospaikkoja ja 10 avopaikkoja. Kaksi paikoista on mitoitettu liikuntaesteiselle.

Unioninkatu neljän lasitetut parvekkeet ovat modernit ja suunta on sisäpihalle.

Vapaita autopaikkoja voi tiedustella Veritaksen kiinteistöosastolta numerosta

010 5501 905.