Siirry suoraan sisältöön

Töissä Veritaksessa

Veritas on työeläkevakuuttamisen kokenut ammattilainen. Huolehdimme yrittäjien, työnantajien ja eläkkeensaajien työeläketurvasta ja sijoitamme vastuullemme annetut eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti.

Missionamme on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja eli tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.

Haluamme tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua, koska meillä se on mahdollista! Käytännössä tämä tarkoittaa, että palvelemme ihmisläheisellä otteella ja asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

On veritaslaisen tehtävänimike sitten vakuutusneuvoja, eläkeasiantuntija tai salkunhoitaja, yhteistä meille kaikille on, että tehtäväkenttä on laaja ja vastuullinen.

"I love eläke"

Vastuullinen työpaikka

Vastuullisuus on meillä osa arkea. Se näkyy arvoissamme, päivittäisissä päätöksissä ja pitkän aikavälin suunnitelmissa. Meillä jokainen tekee merkityksellistä työtä osana Suomen eläkejärjestelmää ja on omalla ammattitaidollaan ja omana itsenään olennainen osa kokonaisuutta, jonka avulla saavutamme tavoitteemme.

Meillä jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja työtään ja lisäksi osallistua koko yrityksen kehittämiseen. Teemme joka päivä yhdessä töitä sen eteen, että jokainen veritaslainen voi työssään hyvin ja työkulttuurimme kehittyy.

Lue lisää Veritaksesta vastuullisena työpaikkana

Uratarinat

Kuka voisi paremmin kuvailla työskentelyä Veritaksessa kuin työntekijät itse?

Uratarinat-osiossa veritaslaiset kertovat työstään sekä kokemuksistaan Veritaksesta työnantajana.

Meillä työnteko on merkityksellistä ja monipuolista, ja kaikki veritaslaiset ovat osa suurempaa yhteiskunnallista tehtävää. Jokaisen veritaslaisen työpanos ja ideat ovat arvokkaita ja jokaisella on mahdollisuus osallistua.

Tästä pääset tutustumaan uratarinoihin

Veritas viestintä ja uutiset

Miksi sinun kannattaisi valita juuri meidät?

Arvojemme mukaisesti pyrimme jatkuvasti kehittämään tekemistämme ja osaamistamme. Meillä on mahdollisuus kehittyä uralla yksilöllisen polun mukaan, ja voit itse vaikuttaa siihen, millaiseksi sinun polkusi muodostuu.

Työn ja muun elämän yhteensovittaminen onnistuu hyvin joustavien työaikojen ja etätyömahdollisuuksien avulla ja perhemyönteisyys on meille arkea; isyysvapaatkin ovat palkallisia! Muutenkin edut ovat kohdillaan, on sitten kyse sairaskuluvakuutuksesta tai hedelmistä ja kahvista.

Olemme saaneet paljon hyvää palautetta kokonaisvaltaisesta perehdyttämisestä ja siitä, että työkaverit ovat asiantuntevia ja aina valmiina auttamaan.

Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Avoimet työpaikat

Haemme iloiseen ja rentoon joukkoomme yrittäjähenkisiä, kehittämishaluisia ja innostuneita osaajia tai osaajiksi aikovia.

Vaikka meillä ei juuri nyt olisi sinua kiinnostavia työpaikkoja auki, haluamme silti kuulla sinusta! Jätä
thän siis avoimen hakemuksen ja kerro, miksi juuri me sopisimme hyvin yhteen.

Katso avoimet työpaikat


Hyvä, avoin ilmapiiri, jossa kunnioitetaan kollegoja.
Mukavaa porukkaa, erittäin kattava perehdytysohjelma!

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Ota vakuutus