Siirry suoraan sisältöön
"Retoriikka från Kuppis."

Söker du ett nyt hem för dig själv eller en lokal för ditt företag?

Veritas erbjuder trivsamma och högklassiga hyreslägenheter med många års erfarenhet. Våra hem erbjuder bekvämlighet, trygghet och de bästa tjänsterna för boende.

Vi har också olika slags lokaler för varierande funktioner. Välkomna och bekanta er med våra fastigheter!

Hyreslägenheter

Kan vi hjälpa dig att söka ett nytt hem? Vi erbjuder hyreslägenheter för alla slags livssituationer, och det finns lägenheter från ettor till rymliga familjebostäder. Vi äger hyreslägenheter i följande städer: Helsingfors, Vanda, Esbo, Grankulla, Åbo och Mariehamn. Bekanta dig med våra hus och fyll i bostadsansökan.

Bekanta dig med våra fastigheter

Bostäder i huvudstadsregionen (Vuokraturva)

Bostäder i Åbo (Oikotie)

Fyll i bostadsansökan

Fyll i uppsägningsblanketten 

Lokaler

Söker du en lokal? Kontakta oss så undersöker vi om det finns lämpliga lokaler för ditt företag. Största delen av våra fastigheter ligger i huvudstadsregionen samt i Åbo. Olika mål finns också i S:t Karins, Karleby, Karis, Kimito, Karleby, Borgå, Nummela och Mariehamn.

Bekanta dig med våra lokaler

Kontakta oss: fastigheter@veritas.fi

Bostads Ab Slottsgatan 29

Hemtrevligt i centrum, nära Aura å

Bostads Ab Åbo Slottsgatan 29 är beläget på Åbos längsta och äldsta gata, som börjar vid Aningaisgatan och slutar vid Åbo hamn. Slottsgatan 29 är belägen i stadens centrum och alla nödvändiga tjänster är nära och lätt tillgängliga. På andra sidan ån finns bl.a. Samppalinna utomhusbad, Paavo Nurmi-stadion och Idrottsparken.

Bekanta dig med huset

Bostads Åbo Unionsgatan 4

Ett vackert hem i ett historiskt område i Åbo

Bostads Ab Unionsgatan 4 ligger i mitten av ett historiskt område i Åbo. Korpolaisbacken som ses från bakgården erbjuder en fantastisk havsnära utsikt vid Aura ås mynning. Till andra sidan ån kan du under sommarmånaderna åka med färjorna Föri eller Pikkuföri.

Bostads Ab Åbo Unionsgatans hyreslägenheter är modernt utrustade och uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Bekanta dig med huset

"Ängskulla."

Byggprojekten

Veritas äger lägenheter, affärslokaler samt kontor i flera städer runtom i Finland, även i Mariehamn på Åland. Vi utvecklar gamla fastigheter samt är med och bygger nya. Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra fastigheternas energieffektivitet.

För tillfället bygger vi fyra höghus i Esbo Ängskulla. Höghusen kommer att innehålla sammanlagt 119 hyreslägenheter, och husen blir färdiga i Augusti 2022. Vi tar emot preliminära bokningar för lägenheterna.

Bekanta dig med husen

Veritas är en långsiktig fastighetsinvesterare

Fastigheterna har en viktig roll i Veritas Pensionsförsäkrings placeringsportfölj. Med vår fastighetsportfölj strävar vi efter en stabil avkastning som inte är känslig för kortvariga marknadsförändringar. Vår fastighetsportfölj består av lokaler, affärslokaler och lägenheter. Fastigheternas ålder varierar och de ligger i synnerhet i tillväxtcentra.

Resultatinformation och placeringar

Ansvarsfullhet i fastigheter

I Veritas är ansvarsfullhet är en del av vardagen. I vår ansvariga fastighetsaffärsverksamhet beaktar vi energieffektivitet samt miljövänlighet. För tillfället jobbar vi aktivt för att förminska vårt koldioxidfotspår. Vi har som mål att alla våra fastigheter är koldioxidneutrala fram till år 2030.

Ansvarsfullhet i fastigheter

Kontakta oss

Peter Karlsson

Jaana Kortekuru

Jarkko Saari

Markku Sairanen ler.

Markku Sairanen

Annika Rantanen

Minna Saurio

Johanna Järvinen


Ärendet blev skött snabbt och smidigt.
Väldigt positivt överraskad! Dels att kvinnan som svarade pratade väldigt bra svenska och också tog sig tid att förklara ordentligt om sakerna jag frågade.

Veritas är företagarnas pensionsförsäkrare.

Alltid personlig betjäning - också digitalt.

Fyll i bostadsansökan