Siirry suoraan sisältöön
Veritaksen pääkonttori

Veritas on pitkäaikainen kiinteistösijoittaja

Veritas Eläkevakuutuksen sijoitussalkussa kiinteistöillä on tärkeä rooli. Kiinteistösalkulla haetaan vakaata tuottoa, joka ei ole herkkä lyhytaikaisille markkinaheilahduksille. Salkkumme koostuu pääosin toimisto-, asuin- ja liiketiloista.

Kiinteistöjen ikäjakauma on laaja ja ne sijaitsevat pääosin kasvukeskuksissa.

Nuttukuja

Etsitkö uutta kotia itsellesi tai toimitilaa yrityksellesi?

Meiltä löytyy vuokra-asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Huoneistokoot vaihtelevatkin yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Vuokrakotimme tarjoavat mukavuutta, turvallisuutta sekä parhaita asumisen palveluita pääkaupunkiseudun lisäksi Turussa sekä Maarianhaminassa. Tällä hetkellä vuokra-asuntoja löytyy noin 500, ja kehitämme asuntokantaamme parhaillaankin rakennuttamalla uusia kohteita Espooseen.

Toimitiloja omistuksessamme on kymmeniä eri puolella Suomea. Suurin osa toimi- ja liiketiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta kohteita löytyy myös Kaarinasta, Karjaalta, Kemiöstä, Kokkolasta, Nummelasta, Porvoosta ja Maarianhaminasta.

Asunnot

Voimmeko olla avuksi vuokrakodin etsinnässä? Meiltä löytyy vuokra-asuntoja seuraavista kaupungeista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Turku ja Maarianhamina. Tutustu kohteisiimme ja täytä vuokra-asuntohakemus.

Tutustu vuokra-asuntoihin

Vapaat vuokra-asunnot (Vuokraovi)

Täytä vuokra-asuntohakemus

Toimitilat

Etsitkö vapaa toimitilaa? Ota meihin yhteyttä niin voimme yhdessä kartoittaa yrityksellesi sopivia tiloja. Suurin osa toimi- ja liiketiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Erityyppisiä kohteita löytyy myös Kaarinasta, Karjaalta, Kemiöstä, Kokkolasta, Nummelasta, Porvoosta ja Maarianhaminasta.

Tutustu toimitiloihin

Ota yhteyttä: kiinteistot@veritas.fi

As Oy Turun Linnankatu 29

Kodikkaasti keskustassa, Aurajoen varrella

As Oy Turun Linnankatu 29 seisoo merkittävänä osana Turun pisintä ja vanhinta katua, joka alkaa Aninkaistenkadulta ja päättyy Turun satamaan. Katu suunniteltiin jo 1600-luvulla Turun Linnalle kulkevaksi pääkaduksi. Vieressä kulkeva Aurajokiranta elää läpi vuoden monipuolisten kulttuuritapahtumien ja kohteiden äärellä.

Tutustu kohteeseen

As Oy Turun Unioninkatu 4

Kaunis vuokrakoti historiallisessa Turussa

As Oy Turun Unionkatu 4 sijoittuu keskelle Turun historiallista maisemaa. Läheinen 37 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava Korppolaismäki tarjoaa ulkoilureittinsä huikeilla näkymillä kohti Aurajokea sekä Turun Linnan maisemia. ”Tois puol jokkee” pääset sulan kelin aikaan sujuvasti perinteikkäiden kaupunkilautta Förin sekä Pikkuförin kyydissä. As Oy Turun Unionkadun vuokra-asunnot on varusteltu nykyaikaisen asumisen modernia laatutasoa vastaavin ratkaisuin.

Tutustu kohteeseen

Yläpuolelta otettu kuva talosta osoitteessa Turun Unioninkatu 4

Ota yhteyttä

Peter Karlsson

Jaana Kortekuru

Jarkko Saari

Annika Rantanen

Minna Saurio

Minna Saurio

Johanna Järvinen

Kalle Koutonen

Kalle Koutonen


Kiitos asiani ottamisesta omaksenne ja nopeasta avusta! ?

Aivan ihana henkilö oli vastassa. Tuli sellainen olo, että hän aidosti välitti ja auttoi kaikin mahdollisin keinoin. Pitäkää hänestä kiinni!

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Ota vakuutus