Siirry suoraan sisältöön
kollegat rivissä

Tietoa meistä

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja, ihmisläheisellä otteella. Veritaksen visiona on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Palvelemme henkilökohtaisesti, asiakkaiden tarpeet huomioiden. Palvelumme helpottavat yrittäjän arkea.

Veritas lyhyesti

Huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta ja eläkkeitä maksamme yli 0,5 miljardia euroa vuodessa. Eläkevarat sijoitamme tuottavasti ja turvaavasti. Meitä veritaslaisia on noin 165.

Visio ja arvot
Hallinto ja organisaatio
Yhteystiedot

Vene köydellä kiinni puutolpassa.

Veritaksen vuosi 2020

Vuosi 2020 oli monella tapaa merkillinen vuosi. Yhteiskunta sulkeutui maaliskuussa ja koronapandemia myllersi ihmisten arjen ja talouden näkymät uuteen uskoon. Me Veritaksessa olimme asiakkaidemme tukena läpi vaikean vuoden: joustimme maksujen kanssa ja panostimme henkilökohtaiseen palveluun.

Veritaksen vuosikertomus 2020 sisältää yritysvastuuraportin, toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

Vuosikertomus

Asiakastyytyväisyys

Palvelemme henkilökohtaisesti ja panostamme asiakaspalveluun. Tämä näkyy myös asiakkaittemme arvioissa. Asiakaspalvelumme NPS-luku on pysynyt tänä vuonna erinomaisella tasolla ja ollut 69.

NPS (Net Promoter Score) on yleisesti käytetty asiakastyytyväisyyden mittari. NPS-kyselyssä asiakkailta kysytään, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Veritasta/Veritaksen palvelua. Erinomaisena tuloksena pidetään yleensä NPS-lukua, joka on yli 50.

Asiakastarinat

Suosittelu: 75 % asiakkaista antaa meille arvosanan 9 tai 10. NPS oli 69 tammi-toukokuussa 2021.

Herrfors: Käykää dialogia henkilöstön kanssa korona-ajan opeista

”Arvostan Veritaksen proaktiivista otetta, omaa yhteyshenkilöä sekä nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.”

"Jan Höglund, Herrfors."

Meille töihin

Veritaksessa pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä, ja olet osa suurempaa yhteiskunnallista tehtävää. On veritaslaisen tehtävänimike sitten vakuutusneuvoja, eläkeasiantuntija tai salkunhoitaja, yhteistä meille kaikille on, että tehtäväkenttä on laaja ja vastuullinen.

Meille töihin

Tulostiedot ja sijoitukset

Sijoitamme tulevia eläkkeitä varten kerätyt varat tuottavasti ja turvaavasti. Tulostiedot julkaisemme neljännesvuosittain.

Tulostiedot ja sijoitukset

Medialle

Veritaksen viestintä auttaa mielellään median kysymyksissä. Medialle-osiosta löydät yhteystiedot, kuvapankin ja mediakalenterin.

Medialle

Kiinteistöt

Veritas Eläkevakuutuksen sijoitussalkussa kiinteistöillä on tärkeä rooli. Veritaksen omistuksessa on tällä hetkellä noin 500 vuokra-asuntoa, ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun ja Turun lisäksi myös Maarianhaminassa. Kehitämme asuntokantaamme parhaillaankin rakennuttamalla uusia kohteita Espooseen. Toimitiloja meiltä löytyy kymmeniä eri puolella Suomea. Suurin osa toimi- ja liiketiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta kohteita löytyy myös Kaarinasta, Karjaalta, Kemiöstä, Kokkolasta, Nummelasta, Porvoosta ja Maarianhaminasta.

Asunnot ja toimitilat

Vastuullisuus

Veritaksen toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus: huolehdimme suomalaisten eläketurvasta ammattimaisesti ja sijoitamme eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Pienenä ja luotettavana toimijana teemme eläkejärjestelmästä monipuolisemman.

Vastuullisuus


Asiakaspalvelu todella ystävällistä. Hän kuunteli ongelmani ja löysi niihin ratkaisun.
Kiitos 🤗 mutkatonta ja mukavaa palvelua 👍

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Ota vakuutus