Tietoa meistä | Veritas Siirry suoraan sisältöön
kollegat rivissä

Tietoa meistä

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja, ihmisläheisellä otteella. Veritaksen visiona on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Palvelemme henkilökohtaisesti, asiakkaiden tarpeet huomioiden. Palvelumme helpottavat yrittäjän arkea.

Veritas lyhyesti

Huolehdimme reilun 110 000 ihmisen työeläketurvasta ja eläkkeitä maksamme yli 0,5 miljardia euroa vuodessa. Eläkevarat sijoitamme tuottavasti ja turvaavasti. Meitä veritaslaisia on noin 165.

Visio ja arvot
Hallinto ja organisaatio
Yhteystiedot

 

Idention mielestä kommunikointi on yrittäjälle tärkeämpi taito kuin kirjanpito

Asiakastarinassa Idention Joonas Korgan ja

Meille töihin

Veritaksessa pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä, ja olet osa suurempaa yhteiskunnallista tehtävää. On veritaslaisen tehtävänimike sitten vakuutusneuvoja, eläkeasiantuntija tai salkunhoitaja, yhteistä meille kaikille on, että tehtäväkenttä on laaja ja vastuullinen.

Meille töihin

Tulostiedot ja sijoitukset

Sijoitamme tulevia eläkkeitä varten kerätyt varat tuottavasti ja turvaavasti. Tulostiedot julkaisemme neljännesvuosittain.

Tulostiedot ja sijoitukset

Medialle

Veritaksen viestintä auttaa mielellään median kysymyksissä. Medialle-osiosta löydät yhteystiedot, kuvapankin ja mediakalenterin.

Medialle

Kiinteistöt

Veritas Eläkevakuutuksen sijoitussalkussa kiinteistöillä on tärkeä rooli. Veritaksen omistuksessa on tällä hetkellä noin 500 vuokra-asuntoa, ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudun ja Turun lisäksi myös Maarianhaminassa. Kehitämme asuntokantaamme parhaillaankin rakennuttamalla uusia kohteita Espooseen. Toimitiloja meiltä löytyy kymmeniä eri puolella Suomea. Suurin osa toimi- ja liiketiloistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta kohteita löytyy myös Kaarinasta, Karjaalta, Kemiöstä, Kokkolasta, Nummelasta, Porvoosta ja Maarianhaminasta.

Asunnot ja toimitilat

Vastuullisuus

Veritaksen toiminnan lähtökohtana on vastuullisuus: huolehdimme suomalaisten eläketurvasta ammattimaisesti ja sijoitamme eläkevarat tuottavasti ja turvaavasti. Pienenä ja luotettavana toimijana teemme eläkejärjestelmästä monipuolisemman.

Vastuullisuus


Aivan ihana henkilö oli vastassa. Tuli sellainen olo, että hän aidosti välitti ja auttoi kaikin mahdollisin keinoin. Pitäkää hänestä kiinni!

Kiitos asiantuntevasta ja ammattitaitoisesta palvelustanne!!!!! Suosittelen lämpimästi muille yrittäjille Teitä!!!!!

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Ota vakuutus