Tulostiedot ja sijoitukset | Veritas Siirry suoraan sisältöön

Tulostiedot ja sijoitukset

Sijoitusmarkkinat ovat elpyneet mittavan elvytyksen ansiosta. Veritaksen sijoitukset tuottivat tammi-maaliskuussa 3,3 prosenttia. Hyvä sijoitustulos vahvisti Veritaksen vakavaraisuutta.

Arkisto

Tulostiedot
Vuosikertomukset

Sijoitusten jakauma omaisuusluokittain 31.3.2021

Sijoitusten jakauma 31.3.2021

Sijoitustoiminta

Sijoitamme tulevia eläkkeitä varten kerätyt varat tuottavasti ja turvaavasti. Sijoitustoimintamme tavoitteena on saavuttaa paras mahdollinen tuotto, jotta voimme turvata eläkkeiden kestävän rahoituksen.

Sijoitustoimintamme on ammattitaitoista, riippumatonta ja vastuullista. Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia tuoton lähteitä ja hajautamme sijoituksia kansainvälisesti eri omaisuusluokkiin. Sijoituksemme koostuvat korkosijoituksista, osakesijoituksista, kiinteistösijoituksista ja muista vaihtoehtoisista sijoituksista.

Lue lisää Veritaksen vastuullisuudesta

Vakavaraisuus

Hyvä sijoitustulos vahvisti Veritaksen vakavaraisuutta. Vakavaraisuusaste nousi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana 129,6 prosenttiin. Vakavaraisuuspääomaa oli 1,8 kertaisesti suhteessa vakavaraisuusrajaan.

Vakavaraisuuspääoma toimii sijoitustoiminnan ja vakuutusriskien riskipuskurina. Se määrittää työeläkeyhtiön kyvyn kantaa riskiä ja tavoitella korkeampia tuottoja sijoitustoiminnassaan. Korkeat sijoitustuotot kasvattavat työeläkeyhtiön vakavaraisuutta, ja vastaavasti heikompina sijoitusvuosina vakavaraisuus heikentyy.

Hyvä sijoitustulos vahvisti vakavaraisuutta

Vakavaraisuus 31.3.2021

Omistajaohjauksen periaatteet

Omistajaohjauksen periaatteissa linjaamme, millainen omistaja olemme ja kerromme odotuksistamme omistamillemme yhtiöille.

Markkinoiden tunnustelu

Veritaksessa markkinoiden tunnustelua voivat vastaanottaa vain vt. toimitusjohtaja Tommy Sandås, sijoitusjohtaja Kari Vatanen (muut sijoitukset kuin Suomessa noteeratut osakkeet) ja osakesalkunhoitaja Kim Fors (Suomessa noteeratut osakkeet).

Markkinoiden tunnustelu on tehtävä sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veritas.fi), ellei vastaanottaja anna nimenomaista lupaa menetellä muulla tavoin.


Asiakaspalvelu oli suorastaan erinomaista!! Tunsin että tähän asti ylivoimaiselta tuntuneet kaavakkeiden täyttämiset sujuisivatkin suht. vaivattomasti ystävällisen opastuksen avulla! Iso helpotus!

Parempaa palvelua ei olisi voinut saada ?

Veritas on yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja.

Meillä palvelee aina ihminen - myös digitaalisesti.

Ota vakuutus