Veritaksen strategiakuva, jossa näkyy piirrettynä Turun tuomiokirkko, Trivium Retoriikka, taloja ja ihmisiä aukiolla.

Visio ja arvot

Yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja, ihmisläheisellä otteella. Veritaksen visiona on tarjota yksilöllistä yrittäjähenkistä palvelua – koska meillä se on mahdollista! Palvelemme henkilökohtaisesti, asiakkaiden tarpeet huomioiden. Palvelumme helpottavat yrittäjän arkea.

Veritaksen missio, toimintamme tarkoitus, on olla yrittäjän arvoinen eläkevakuuttaja. Palvelemme ihmisläheisellä otteella, henkilökohtaisesti tai digitaalisesti. Haluamme tarjota parhaita asiakaskokemuksia ja toimia yrittäjän äänenä eläkealalla.

Arvot ohjaavat meitä

Veritaksen arvot:

  • Rohkeasti ja rehellisesti oma itsemme
  • Jatkuvasti paremmin
  • Yrittäjähenkisesti yhdessä

Erotumme joukosta kokomme, taustamme ja kaksikielisyytemme vuoksi. Erilaisuutemme on vahvuutemme, jonka vuoksi ymmärrämme asiakasta ja palvelemme paremmin. Laaja asiantuntemuksemme takaa kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun.

Panostamme jatkuvasti työmme parantamiseen – tätä on ”Veritas way”. Jokaisen työpanos on arvokas ja kehitämme palveluitamme yrittäjän näkökulmasta.

Asiakkaiden menestys on intohimomme. Tarjoamalla parasta palvelua tuemme asiakkaidemme kasvua. Yrittäjähenkisyys näkyy ja tuntuu, kun kohtaamme asiakkaamme, jokainen yhteydenpito on yhtä tärkeä.

Arvomme heijastuvat myös sosiaalisen median tunnisteeseen #meollaanveritas

Veritaksen kolme tavoitekuvaa

Strategiakaudelle 2020 – 2023 olemme asettaneet kolme tavoitekuvaa:

  • Yrittäjien eläkevakuuttaja Veritas!
  • Toimiva arki meille ja edunsaajillemme.
  • Kannamme vastuumme osana maailman parasta eläkejärjestelmää.

Meillä palvelee aina ihminen – myös digitaalisesti. Jokaisella asiakkaalla on oma, nimetty yhteyshenkilönsä. Olemme sanoissa ja teoissa yrittäjän puolella.

Panostamme asiakaspalveluun ja neuvomme ja tuemme eläkkeistä, läpi koko uran. Tieto ohjaa työtämme.

Meillä on tärkeä tehtävä: olemme yrittäjän ääni eläkejärjestelmässä. Pienenä ja luotettavana toimijana teemme eläkejärjestelmästä monipuolisemman.

Vastuullisuus on sisäänrakennettuna kaikkeen, mitä teemme.

Veritaksen strategia 2020 – 2023 (pdf)