Asunnonhakijalle

Vuokralaiseksi Veritakselle

Nuttukuja

Mistä vapaina olevien vuokra-asuntojen tiedot löytyvät?

Kaikki vapautuvat asunnot löytyvät Vuokraovesta. Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä ja tiedustella vapautuvia asuntojamme.

Miten vuokraaminen tapahtuu?

Asukasvalintapäätökset tehdään ja asunnot vuokrataan asuntohakemusten perusteella. Tarkastamme kaikkien asunnonhakijoiden luottotiedot.

Asuntohakemuksen täyttämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti, jotta voimme sopia asuntonäytöstä kanssasi. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon ja hakemuksesi on hyväksytty, laadimme vuokrasopimuksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi tunnistautumalla. Yleensä vuokrasopimukset alkavat kuun ensimmäinen päivä.

Kuinka pitkäksi aikaa vuokrasopimus tehdään?

Sopimus on voimassa toistaiseksi yhden kuukauden irtisanomisajalla. Vuokranantajan irtisanoessa vuokrasopimuksen irtisanomisaika on kuusi kuukautta, mikäli vuokrasuhde on kestänyt vähintään vuoden ja muussa tapauksessa kolme kuukautta.

Vuokravakuus

Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaava summa, ja se tulee olla maksettuna ennen muuttoa.

Koska pääsen muuttamaan asuntoon?

Tulevaan kotiisi pääset muuttamaan vuokrasopimuksen alkamispäivänä. Avaimet noudetaan meidän avainhallintaamme hoitavalta lukkoliikkeeltä Turusta tai Helsingistä asunnon sijainnista riippuen.