"Ruutikellarintein kiinteistö."

Asunto Oy Espoon Ruutikellarintie 9

Asunto Oy Espoon Ruutikellarintie 9 sijaitsee rauhallisella alueella Leppävaarassa. Neljän kerroksen asuintalosta löytyy yksiöitä sekä kaksioita ja lisäksi suurempia neljän huoneen asuntoja isompia perheitä varten. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke sekä paikka pyykinpesukoneelle. Asuntoon kuuluu lisäksi kellarissa sijaitseva irtaimistovarasto. Taloyhtiössä on asukaskohtainen kiinteä vesimaksu. Lemmikit ovat sallittuja.

Piha-alueelta löytyy pieni lasten leikkipaikka. Vuokralaisten käytössä on 22 autopaikkaa. Kaikki autopaikat on varustettu lämmityspistorasioin. Vapaista autopaikoista voi tiedustella kiinteistöosastolta numerosta 010 5501 905.

Vetovoimainen ja merkittävä aluekeskus

Leppävaara sijaitsee itäisessä Espoossa, lähellä Helsingin rajaa. Leppävaaran alue sopii hyvin aktiivisille nuorille aikuisille ja lapsiperheille. Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Sello, jossa on paljon liikkeitä ja palveluja mm. kirjasto. Myös ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä, kävelymatkan päässä. Leppävaarassa on urheilupuisto, jossa sijaitsevat yleisurheilukentän lisäksi jalkapallokentät ja jäähalli. Urheilupuiston lähimaastosta löytyy lenkkipolkuja, joita voi talvella kiertää myös hiihtäen. Sellosalissa järjestetään erilaisia kulttuurielämyksiä kulttuurin ystäville.

Leppävaaran valtteja asuinalueena ovat loistavat liikenneyhteydet, hyvät palvelut sekä ympäristön viihtyisyys.

Täytä vuokra-asuntohakemus