Bostads Ab Esbo Krutkällarvägen 9

Bostads Ab Esbo Krutkällarvägen 9 ligger på ett fridfullt område i Alberga. Huset består av fyra våningar och det innehåller ettor, tvåor samt några fyrarummare för större familjer. I varje lägenhet finns bastu, balkong och plats för tvättmaskin. Varje lägenhet har ett förråd i husets källare. Husbolaget har en fast vattenavgift per invånare. Husdjur är tillåtna i husbolaget.

På gårdsområdet finns en liten lekplats för barn. Hyresgästerna har 22 bilplatser till sitt förfogande. Alla bilplatser är försedda med eluttag. Man kan fråga fastighetsavdelningen om bilplatser via numret 010 5501 905.

Ett lockande område

Alberga ligger i östra Esbo nära Helsingfors gräns. Området passar bra för både aktiva unga vuxna samt barnfamiljer. I närheten ligger köpcentret Sello med en mängd affärer och tjänster, såsom bibliotek. I Sellosalen ordnas kulturevenemang för vänner av kultur. I närheten finns områden lämpade för friluftsliv. I Alberga hittas en idrottspark för friidrott, fotbollsplan, simhall och ishall. I närheten av idrottsparken finns löpningsstigar och skidspår under vintern.

Alberga ligger bra till vad gäller transporter och därifrån kommer man snabbt och behändigt med tåg eller bus till olika riktningar i huvudstadsregionen. Alberga som bostadsområde har utmärkta trafikförbindelser, bra service samt trivsam miljö.