"kiinteistö."

Asunto Oy Helsingin Meripuistotie 7

Helsingin merellisessä Lauttasaaressa sijaitsee viisikerroksinen rauhallinen taloyhtiö Asunto Oy Helsingin Meripuistotie 7. Asuintalo koostuu kaksioista sekä kolmioista, jotka ovat kooltaan 38 − 79 neliötä. Osassa asunnoista löytyy parveke, ja taloyhtiössä on myös sauna. Vesimaksu on kiinteä ja asukaskohtainen.

Asuintalolla on aidattu sisäpiha. Taloyhtiöstä löytyy 8 autotallipaikkaa ja 22 pihapaikkaa. Vapaista paikoista voi tiedustella kiinteistöosastolta numerosta 010 5501 905.

Hienoa merellistä sijaintia ja hyviä palveluita

Lauttasaari sijaitsee läntisessä Helsingissä ja tarjoaa merellistä sijaintia ja hyviä palveluita. Nykyään saari on 28 000 asukkaan kerrostalovoittoinen ja viihtyisä kaupunginosa. Alueella on hyvät julkiset palvelut mm. terveyskeskus, uimahalli, urheilukenttä ja kirjasto. Lauttasaaren metroasema valmistui osana Länsimetroa, joten asukkaana voit nauttia hyvästä julkisesta liikenteestä. Metroasema sijaitseekin aivan Meripuistotien taloyhtiön lähistöllä. Päiväkoteja on useampi ja koulut ala-asteelta lukioon löytyvät läheltä.

Alueen valtteja ovat upeat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, saaresta tykätäänkin erityisesti meren, luonnon ja viihtyisyyden vuoksi.

Täytä vuokra-asuntohakemus