Kiinteistö Damaskuksentie 2

Helsingin Toukolassa sijaitseva pieni ja rauhallinen Damaskuksentie 2 -taloyhtiö pitää sisällään kuusi kaksiota sekä kaksitoista kolmiota. Huoneistot ovat kooltaan 46−59 neliötä, ja ne sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Jokaiseen asuntoon kuuluu parveke sekä kaksi erillistä irtaimistovarastoa. Taloyhtiöstä löytyy sauna. Vesimaksu on asukaskohtainen. Lemmikit ovat sallittuja.

Vehreällä pihalla sijaitsee pieni leikkipaikka lapsille. Taloyhtiössä on 16 autopaikkaa, joista 8 on autotallissa. Vapaista paikoista voi tiedustella kiinteistöosastolta numerosta 010 5501 905.

Yhteisöllinen asuinalue

Toukola on kaunista, vanhempaa asuinaluetta, jossa on vanhoja puutaloja sekä kerrostaloja. Toukolan viihtyisä rantapuisto, Viikin luonnonsuojelualue sekä Lammassaaren ulkoilualueet tarjoavat hyvät puitteet ulkoiluun. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ja mm. Arabian kauppakeskus sijaitsee lähellä. Kauppakeskus on kunnostettu vanhasta Arabian tehtaan osasta ja sieltä löytyy erilaisia myymälöitä, kahvila, opiskelijaravintola sekä kirjasto.

Alueella on myös toimivat kulkuyhteydet ja Damaskuksentien asuintalon lähellä sijaitsee joukkoliikenteen pysäkki. Matka Helsingin ydinkeskustaankin taittuu nopeasti.

Täytä vuokra-asuntohakemus