Fastighet Damaskusvägen 2

I Helsingfors Majstad ligger det lilla och lugna husbolaget Damaskusvägen 2, som består av sex stycken tvåor och tolv stycken treor. Lägenheterna är av storleken 46 – 59 kvadratmeter och huset består av tre våningar. Varje lägenhet har en inglasad balkong samt förråd i de lägsta våningarna. Husbolaget har en bastu. Husbolaget har en fast vattenavgift per invånare. Husdjur är tillåtna i husbolaget.

På gården finns är en liten lekplats för barn. Husbolaget har 16 bilplatser varav 8 är garage. Man kan fråga fastighetsavdelningen om bilplatser från numret 010 5501 905.

Bostadsområde med gemenskap

Majstad är ett vackert äldre område med gamla trähus samt höghus. Majstads trevliga strandpark, Viks naturbevaringsområde samt Fårholmen erbjuder bra möjligheter för friluftsliv. All service är inom promenadavstånd, bl.a. Arabiens köpcentrum ligger nära. Köpcentret har renoverats från gamla Arabias fabrikdel och i det hittas butiker, ett kafé, studentrestaurang samt bibliotek.

Trafikförbindelserna är goda, bredvid huset finns en hållplats för kollektivtrafik. Resan till Helsingfors kärncentrum går snabbt.