Huoneistot ja pohjakuvat

Espoon Niittykumpuun valmistuu neljä kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 119 vuokra-asuntoa. As Oy Espoon Nuttukuja 2 A-B pitää sisällään 43 kaksiota ja 16 kolmiota seitsemässä kerroksessa. Asunnot ovat kooltaan 39,5 – 89,5 neliötä. Talosta löytyy myös yhteiskäytössä oleva sauna. As Oy Espoon Nuttukuja 6 sekä 8 ovat kuuden kerroksen asuintaloja, joista löytyy asuntoja yksiöistä neljän huoneen asuntoihin. Näiden huoneistojen neliöt vaihtelevat 28 ja 79 välillä.

Tutustu Nuttukujan huoneistoluetteloon tästä.

Laadukkaat vuokrakodit

Asunnot on varusteltu modernia laatutasoa vastaavin ratkaisuin. Huoneistoissa on parkettilattiat, keraaminen liesitaso, astianpesukone, huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä lasitetut parvekkeet. Pesuhuoneessa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja osassa ikkunoista on ns. auringonsuojalasit. Antennijärjestelmänä on kaapelitelevisio, ja asuntokohtainen internet-liittymä on yhtiössä valmiina (10 Mbit). Asukkailla on mahdollisuus tehdä sopimus lisätehosta liittymään suoraan operaattorin kanssa. Asunnoissa on sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet. Taloissa on hissi ja lemmikit ovat sallittuja.

Jokaiseen asuntoon kuuluu ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva irtaimistovarasto. Vesimaksu veloitetaan kulutuksen mukaan. Vuokralaisen tulee tehdä oma sähkösopimus.

Autopaikat löytyvät yhteiskäytössä olevasta pysäköintihallista ja paikkoja on yhteensä 62. Vieraspaikkoja pysäköintihallissa on seitsemän ja ulkona viisi. Näistä paikoista neljä on liikuntaesteiselle mitoitettuja invapaikkoja. Piha-alueelta löytyy myös lasten leikkipaikka.

Asumisturvallisuutta lisää pihapiiristä sekä yleisistä tiloista löytyvä kameravalvonta. Tupakointi on kielletty muualla kuin sille varatulla alueella.

Rakennuttajatiedot

Omistaja: Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas
Rakennuttaja: Eläkevakuutusosakeyhtiö Veritas
KVR-urakoitsija: Lujatalo Oy
Arkkitehtisuunnittelu: Kirsi Korhonen

Vuokraus

Ennakkotiedustelut: kiinteistot@veritas.fi
Puh. 010 5501 905

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä - Kiinteistöt FI