Siirry suoraan sisältöön
kollegor

Om oss

Veritas är företagarens pensionsförsäkrare, med ett mänskligt grepp. Vår vision är att erbjuda individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! Vi erbjuder personlig service och beaktar kundens behov. Våra tjänster underlättar företagarens vardag.

Kort om Veritas

Vi tar hand om över 110 000 människors arbetspensionsskydd och betalar årligen över 0,5 miljarder euro i pensioner. Vi placerar pensionsmedlen lönsamt och tryggt. Inom Veritas jobbar ca 165 personer.

Vision och värderingar
Förvaltning och organisation
Kontakt

Båt fast i en stolpe med ett rep.

Veritas år 2020

År 2020 var på många sätt ett märkligt år. Samhället stängdes i mars och coronapandemin förändrade människors vardag och ekonomins utsikter dramatiskt. Vi inom Veritas stödde våra kunder genom det svåra året: vi var flexibla vad gäller betalningar och satsade på personlig betjäning.

Veritas årsberättelse för år 2020 består av företagsansvarsrapporten, verksamhetsberättelsen och bokslutet samt bolagsstyrningsrapporten.

Årsberättelse

Kundnöjdhet

Vi betjänar med ett personligt grepp och satsar på kundbetjäning. Detta syns även i kundernas utvärdering. Under början av året 2021 har NPS-siffran förblivit på utmärkt nivå, det vill säga 69.

NPS (Net Promoter Score) används allmänt för att mäta kundnöjdhet. I NPS-förfrågan frågas kunden om hur sannolikt det är att de skulle rekommendera Veritas och dess tjänster. Som utmärkt resultat anses oftast en siffra över 50.

Kundberättelser

Herrfors: För en dialog med personalen om coronatidens lärdomar

”Jag uppskattar Veritas proaktiva approach, att vi har en egen kontaktperson samt den snabba och kunniga service man alltid får.”

"Jan Höglund, Herrfors."

Jobba hos oss

Vid Veritas får du jobba med meningsfulla och mångsidiga uppgifter och du är en del av ett större samhälleligt uppdrag. En sak som alla vi på Veritas har gemensamt – oavsett om befattningsbeskrivningen säger försäkringsrådgivare, pensionsexpert eller portföljförvaltare – är att vårt uppgiftsfält är omfattande och ansvarsfullt.

Jobba hos oss

Resultatinformation och placeringar

Vi placerar de medel som samlats in för framtida pensioner på ett lönsamt och tryggt sätt. Vi publicerar våra resultatuppgifter varje kvartal.

Resultatinformation och placeringar

Till medierna

Veritas kommunikation hjälper representanter för media med alla frågor som rör Veritas. På sidan Till medierna hittar du kontaktuppgifter samt vår bildbank och mediekalender.

Till medierna

Hyresbostäder och lokaler

Fastigheterna har en viktig roll i Veritas Pensionsförsäkrings placeringsportfölj. Veritas äger cirka 500 hyreslägenheter som finns i huvudstadsregionen, Åbo samt Mariehamn. För tillfället håller vi på att uppföra nya hus i Esbo. Vi har också tiotals lokaler i olika område i Finland. Största delen av lokaler ligger i huvudstadsregionen samt i Åbo, men det finns fastigheter också i S:t Karins, Karleby, Karis, Borgå, Kimito, Nummela och Mariehamn.

Hyresbostäder och lokaler

Ansvarsfullhet

Ansvarsfullhet är utgångspunkten för hela Veritas verksamhet: vi tar professionellt hand om finländarnas pensionsskydd och placerar pensionsmedlen lönsamt och tryggt. Som en liten och pålitlig aktör gör vi pensionssystemet mångsidigare.

Ansvarsfullhet


Glad service ☀️
Tack för snabb och smidig flexibilitet i betalningsärenden!

Veritas är företagarnas pensionsförsäkrare.

Alltid personlig betjäning - också digitalt.

Teckna försäkring