Asunto Oy Helsingin Hesperiankatu 10

Asunto Oy Helsingin Hesperiankatu 10 sijaitsee tunnelmallisessa Etu-Töölössä Hesperian puiston vieressä. Vuonna 1934 rakennetussa talossa on säilynyt hienosti vanhan ajan tunnelma, ja asunnot tarjoavatkin asukkailleen vanhan ajan idyllisyyttä korkeilla katoillaan sekä parkettilattioillaan.

Kuuden kerroksen asuintalosta löytyy pieniä yksiöitä ja niiden lisäksi muutamia isompia kaksioita sekä kolmioita pienille perheille. Talossa on hissi, asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä muutamia yhteisessä käytössä olevia parvekkeita. Vesimaksu on kiinteä ja asukaskohtainen. Lemmikit ovat sallittuja taloyhtiössä.

Urbaania asumista Hesperian puiston vieressä

Etu-Töölö on yksi Helsingin arvostetuimpia kaupunginosia. Se sijaitsee ydinkeskustan tuntumassa Arkadiankadun ja Pohjoisen Hesperiankadun välisellä alueella. Alue rajautuu sekä lännessä että idässä puistoihin ja mereen. Länsireunalta löytyy Hietaniemen uimaranta ja Taivallahden venesatama. Itäpuolella sijaitsee viihtyisä Töölönlahden ulkoilualue.

Kaikki Töölön palvelut sekä toimiva joukkoliikenne ovat lähellä. Täällä viihtyvät niin yksineläjät, perheet kuin eläkeläisetkin. Vetovoimana ovat alueen tasokkaat ravintolat ja kahvilat, sympaattiset kivijalkaliikkeet, vehreät puistot sekä lähellä sijaitseva merenranta, jotka yhdessä luovat hyvät mahdollisuudet liikkumiseen, ulkoiluun sekä palveluista nauttimiseen. Alueella on myös lukuisia päiväkoteja sekä kouluja. Etu-Töölössä asukkaat saavat siis nauttia kaikista kaupunkiasumisen eduista.

Täytä vuokra-asuntohakemus