Bostads Ab Helsingfors Hesperiagatan 10

Bostads Ab Helsingfors Hesperiagatan 10 ligger i Främre Tölö, bredvid Helsingfors centrum samt Hesperiaparken. Det år 1934 byggda huset har förvarat en känsla av gamla tider och lägenheterna erbjuder hyresgästerna gammaldags idylliskt boende med höga tak och parkettgolv.

Det sex våningar höga huset består av små ettor och större tvåor. Huset har en hiss, lägenhetsspecifika förråd samt några gemensamma balkonger. Husbolaget har en fast vattenavgift per invånare. Husdjur är tillåtna.

Urbanskt boende bredvid Hesperia parken

Främre Tölö är en av de mest uppskattade stadsdelarna i Helsingfors. Den ligger i närheten av kärncentrum, i området mellan Arkadiagatan och Norra Hesperiagatan. Området bergränsas av parker och hav både i väst och öst. I väst finns Sandudds simstrand och Taivallahti båthamn. På östra sidan finns vackra Tölövikens utomhusområde.

Alla Tölös tjänster samt kollektivtrafik finns nära. Alla från ensamboende till familjer och pensionärer trivs bra här. På området finns bra restauranger, kaféer, sympatiska affärer, lummiga parker och havsstrand, som erbjuder bra möjligheter för motionering och högklassiga tjänster. På området finns även flera daghem och skolor. Invånarna i Främre Tölö får njuta av alla stadslivsförmåner.