Koululaisia portaissa.

Loistetaan yhdessä -heijastinkampanja tuo valoa ekaluokkalaisille

11.12.2020, Uutiset ja lehdistötiedotteet

FC Interin pari vuotta sitten aloittama Loistetaan yhdessä -heijastinkampanja sai jatkoa myös tänä vuonna, kun seura jakoi yhdessä Veritas Eläkevakuutuksen kanssa heijastimet Turun ekaluokkalaisille.

Kampanjan taustalla on huoli lasten ja nuorten koulu- ja harrastusmatkojen turvallisuudesta. Päivien lyhentyessä pienet koululaiset taittavat merkittävän osan päivän siirtymistään pimeässä. Turvalliset siirtymät koulun, kodin ja harrastepaikkojen välillä ovat keskeinen osa turvallista kasvuympäristöä, jonka luomiseen tarvitaan meitä kaikkia.

Aiempina vuosina FC Interin pelaajat ja valmentajat ovat vierailleet kouluissa jakamassa heijastimia, mutta voimassa olevien rajoitusten vuoksi heijastimet toimitettiin tänä vuonna kaikille kouluille postitse, paitsi kuvan ruotsinkielisiin ala-asteisiin Veritaksen toimesta.

Turun ruotsinkieliset ekaluokkalaiset saivat heijastimensa koulun pihalla. Ylhäällä Sirkkala skolan oppilaita, alempana Cygnaeus skolan oppilaita. Loistetaan yhdessä! Kuvassa näkyy osa oppilaista. (Kuvat: Jessica Ålgars)

Vastuullisia tekoja ja iloa tarvitaan varsinkin nyt

– Vaikkemme tällä kertaa päässeet itse paikan päälle jakamaan heijastimia, halusimme ehdottomasti toteuttaa kampanjan tavalla tai toisella. Lapsilta ja kouluilta saatu palaute on osoittanut, kuinka tärkeällä asialla olemme ja toivon mukaan pystymme samalla ilahduttamaan heitä nyt muuten haastavina aikoina, sanoo Interin tekninen johtaja Vesa Mäki.

– Me Veritaksessa olemme iloisia siitä, että voimme myös tänä vuonna tehdä Interin kanssa vastuullisen teon ja jakaa ykkösluokkalaisille heijastimet. Lapset tarvitsevat ilon pilkahduksia varsinkin nyt, sanoo Veritaksen viestintäpäällikkö Jessica Ålgars.