Siirry suoraan sisältöön

Att jobba vid Veritas

Veritas är ett erfaret proffs på arbetspensionsförsäkring. Vi har hand om arbetspensionsskyddet för företagare, arbetsgivare och pensionstagare och vi placerar de pensionsmedel som anförtrotts oss lönsamt och säkert.

Vår mission är att vara företagarens pensionsförsäkrare, vilket betyder att vi vill erbjuda de bästa kundupplevelserna och verka som företagarens röst i pensionsbranschen.

Vi vill ge individuell och företagaranpassad service, för hos oss är det möjligt! I praktiken innebär det här att vi ger personlig betjäning och beaktar kundens behov.

En sak som alla vi på Veritas har gemensamt – oavsett om befattningsbeskrivningen säger försäkringsrådgivare, pensionsexpert eller portföljförvaltare – är att vårt uppgiftsfält är omfattande och ansvarsfullt.

En ansvarsfull arbetsplats

Hos oss är ansvarsfullheten en del av vardagen. Den syns i våra värden, i de dagliga besluten och i de långsiktiga planerna. Hos oss utför alla ett betydelsefullt arbete som en del av Finlands pensionssystem och är med sin egen person och sin yrkeskunskap den väsentliga del av helheten som hjälper oss att nå vårt mål.

Hos oss har var och en möjlighet att utveckla sin egen kompetens och sitt arbete och dessutom delta i utvecklandet av hela företaget. Vi arbetar varje dag för att alla Veritasanställda ska må bra i sitt arbete och för att vår arbetskultur ska utvecklas.

Läs mer om Veritas som ansvarsfull arbetsplats

Karriärberättelser

Vem kunde berätta bättre om Veritas som arbetsplats än personalen själv?

I kundberättlserna berättar veritaner själv om sitt arbete och sina erfarenheter om Veritas som arbetsgivare.

Hos oss är arbetet meningsfullt och mångsidigt, och alla veritaner är en del av en större samhällelig uppgift. Alla veritaners arbetsinsats och idéer är värdefulla och alla får möjligheten att delta.

Här finns karriärberättelserna

Veritas kommunikation medier

Varför borde du välja just oss?

I enlighet med våra värden strävar vi efter att ständigt bli bättre på det vi gör och att utveckla vår kompetens. Du har möjlighet att avancera enligt en egen individuell karriärväg och kan själv vara med och utforma hur din väg ska se ut.

Tack vare våra flexibla arbetstider och möjligheter till distansarbete går det bra att kombinera arbetet med livet runtomkring. En familjevänlig inställning är vardag hos oss: till och med pappaledigheterna är avlönade! Också i övrigt är förmånerna bra, oavsett om det handlar om tillgång till sjukkostnadsförsäkring eller frukt och kaffe.

Vi har fått mycket bra respons på vår helhetsbetonade inskolning och på att arbetskamraterna är sakkunniga och alltid redo att hjälpa till.

Ihmisiä rekrytointikyltin kanssa

Lediga jobb

Till vårt glada och avslappnade gäng söker vi engagerade experter eller blivande experter med företagaranda och en vilja att utvecklas.

Vi är intresserade av att få veta mer om dig även om vi inte skulle råka ha några lediga jobb just nu. Lämna alltså gärna en öppen ansökan och berätta varför just vi skulle passa bra tillsammans.

Se lediga jobb


Trevlig atmosfär, acceptans, möjligheter, variation, flexibilitet m.m. m.m.
Plus för vänligt bemötande av nya anställda och introduktionen!

Veritas är företagarnas pensionsförsäkrare.

Alltid personlig betjäning - också digitalt.

Teckna försäkring